Σχολιασμός της 8ης αγωνιστικής της β΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Οι τρεις πρώτοι νίκησαν τους τρεις τελευταίους στον α’ όμιλο β’ κατηγορίας. Διατήρησε την απόσταση από τους διώκτες ο πρωτοπόρος του β’ ομίλου Εθνικός Αξιούπολης, παρ’ όλο που… δεν αγωνίσθηκε, καθώς η δεύτερη Τούμπα «έπεσε θύμα» της πρώτης νίκης του Αίαντος Πολυκάστρου, ενώ Βαλτοτόπι και Γρίβα «προσπέρασαν» τα Μ. Λειβάδια
Οι τρεις πρώτοι του α’ ομίλου β’ κατηγορίας νίκησαν τους τρεις τελευταίους, «ανοίγοντας» ακόμη περισσότερο την «ψαλλίδα». Η απουσία της ισοπαλίας και σ’ αυτό το πρωτάθλημα «μεταφράσθηκε» σε δύο νίκες των γηπεδούχων και μία των φιλοξενουμένων.
Ο ουραγός Αίας Πολυκάστρου σημείωσε την πρώτη νίκη του, με «θύμα» του την δεύτερη Τούμπα.
Ετσι, ο πρωτοπόρος του β’ ομίλου Εθνικός Αξιούπολης, αν και δεν αγωνίσθηκε λόγω προγραμματισμένης ανάπαυλας διατήρησε την ασφαλή απόσταση από τους διώκτες.
«Φρόντισε» γι΄αυτό και η Γρίβα, που νίκησε και υποσκέλισε τα Μ. Λειβάδια, μαζί με το Βαλτοτόπι που επικράτησε του Βαπτιστή και προωθήθηκε στην Τρίτη θέση.
«Αφαντη» και εδώ η ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν με τρεις νίκες επί ισαρίθμων αγώνων.