Αθλητισμός

Σχολιασμός της 8ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Εύρωπος και πάλι «δίδυμο» κορυφής αφού εκτόπισαν από αυτήν την ΑΕ Πολυκάστρου με τον πρώτο να νικά και τον δεύτερο να περνά νικηφόρα από την Ν.Σάντα. Την πρώτη τετράδα, που αποσπάσθηκε από τον υπόλοιπο «κορμό», συμπληρώνει ο Κιλκισιακός που ισοβάθμισε με την ΑΕΠ. «Τριχοτομήθηκε» η κατάταξη της α1 κατηγορίας με τον «συνωστισμό» των ομάδων να παραμένει στην δεύτερη τετράδα. Στην βάση σημειώνεται ο πρώτος βαθμός της Βάθης. Από τον Παπάκη (Αργυρούπολης) το πρώτο φετινό αυτοτέρμα

Δεν πρόλαβε η ΑΕ Πολυκάστρου να χαρεί τα πρωτεία στην α1 κατηγορία, και ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης την νίκησε και την εκτόπισε από την κορυφή, στην οποία «αναρριχήθηκαν» ο ίδιος και ο ισόβαθμός του Εύρωπος, που πέρασε νικηφόρα και από την Ν.Σάντα.

Με την ΑΕΠ ισοβάθμισε ο Κιλκισιακός, με την νίκη του στο Γερακαριό, συμπληρώνοντας την πρώτη τετράδα, που αποσπάσθηκε από τον υπόλοιπο κορμό.

Από τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής ημέρας προέκυψε τριχοτόμηση της κατάταξης της ανώτερης κατηγορίας, με τον «συνωστισμό» ομάδων να παραμένει στην δεύτερη τετράδα, όπου οι ισόβαθμοι Επτάλοφος (νίκη στην Αργυρούπολη) και Μ.Βρύση (νίκη επί του Πάικου Γουμένισσας) «προσπέρασαν» τα επίσης ισόβαθμα, Πάικο Γουμένισσας και Γερακαριό (ήττα από τον Κιλκισιακό).

Στην βάση σημειώνεται ο πρώτος βαθμός της Βάθης, χάρη στην ισοπαλία της στο Π.Αγιονέρι, το οποίο πλησίασε τον Ποντιακό Ν.Σάντας.

Έτσι, δεν υπάρχει πλέον ομάδα χωρίς βαθμό.

Στον αγώνα Αργυρούπολης-Επταλόφου ο Παπάκης, της πρώτης, σημείωσε το πρώτο αυτοτέρμα της φετινής περιόδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα