Αθλητισμός

Σχολιασμός της 6ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Συνέχισαν με νίκες οι ισόβαθμοι σ’ αυτήν ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Εύρωπος και η ακολουθούσα σε απόσταση «αναπνοής» ΑΕ Πολυκάστρου. «Αναρρίχηση» Κιλκισιακού στην τέταρτη θέση και νέα βαθμολογική προώθηση του Πάικου Γουμένισσας. Πρώτη νίκη και βαθμοί για τον Ποντιακό Ν.Σάντας. Τέταρτη αγωνιστική η μέρα χωρίς ισοπαλία στην ανώτερη κατηγορία!

Παρέμεινε η ισοβαθμία ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ευρώπου στην κορυφή της κατάταξης της ανώτερης κατηγορίας μετά τις νίκες και των δύο, ενώ νικηφόρα συνέχισε και η ευρισκόμενη σε απόσταση «αναπνοής» ΑΕ Πολυκάστρου.

Στην τέταρτη θέση «αναρριχήθηκε», με την νίκη του στην Μ.Βρύση, ο Κιλκισιακός, που επωφελήθηκε της ήττας του Γερακαριού από τον Εύρωπο και ισοβάθμη σε μαζί του.

Την Μ.Βρύση προσέγγισε το Πάικο Γουμένισσας, που έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες του, επικρατώντας του Επταλόφου.

Στην βάση ο Ποντιακός Ν.Σάντας σημείωσε, την πρώτη νίκη του, υπερισχύοντας της Αργυρούπολης την οποία «προσπέρασε», αποσπώντας συγχρόνως τους πρώτους βαθμούς του.

Ύστερα από αυτό, μόνη ομάδα χωρίς βαθμό έμεινε η Βάθη, που «κάθησε» στον «βυθό».

Στις τέσσερες, επί μέχρι στιγμής συνόλου έξι, έφτασε ο αριθμός των αγωνιστικών ημερών της α1 κατηγορίας χωρίς ισοπαλία! Η έκτη ημέρα εξελίχθηκε σε θρίαμβο των φιλοξενουμένων με τέσσερες νίκες έναντι δύο των γηπεδούχων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]