Αθλητισμός

Σχολιασμός της 6ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

«Πέντε στα πέντε» από Νίκη Ευκαρπίας και Δόξα Χέρσου στον α΄όμιλο α΄κατηγορίας, όπου σημειώθηκε νέα επίδοση συνόλου τερμάτων (τριάντα, μέσος όρος έξι) και νέα επίδοση τερμάτων σε ένα αγώνα (δώδεκα, Κεντρικό-Δόξα Χέρσου 3-9). Υποχώρησε κατά μία θέση το αήττητο Κοιλάδι. Στην κορυφή του β΄ομίλου ο αήττητος Εθνικός Αξιούπολης, με έναν αγώνα περισσότερο από την «αλώβητη» Τούμπα. Παρέμεινε τρίτο το Πολύκαστρο, ενώ κέρδισαν «έδαφος» Γρίβα, Βαλτοτόπι και ΑΟΚ Πολυκάστρου

Αγώνες πέντε, νίκες πέντε γιά τις συμπρωτοπόρους του α΄ομίλου α΄κατηγορίας Νίκη Ευκαρπίας και Δόξα Χέρσου, ενώ το επίσης αήττητο Κοιλάδι υποχώρησε στην τέταρτη θέση, υποσκελισθέν από τις Καστανιές που έχουν, όμως, έναν αγώνα περισσότερο.

Την πρόοδο του Απόλλωνος Μαυρονερίου ανέκοψε η Δοϊράνη, που βελτίωσε την θέση της, όπως και ο Αλέξανδρος Κιλκίς, ενώ η Μ.Στέρνα κρατήθηκε στο ίδιο βαθμολογικό σημείο, παρ’ όλο που δεν αγωνίσθηκε λόγω προγραμματισμένης ανάπαυλας.

Ο ουραγός Βαπτιστής παρέμεινε η μόνη ομάδα χωρίς νίκη. «Έβρεξε» τέρματα σ’ αυτόν τον όμιλο, όπου σημειώθηκε νέα φετινή επίδοση κατηγορίας με τριάντα ή κατά μέσο όρο έξι, με όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες να «βρίσκουν» τον «δρόμο» προς τα δίχτυα.

*Η «αλώβητη» Τούμπα («πέντε στα πέντε») είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά της. Έτσι, στην κορυφή του β΄ομίλου «αναρριχήθηκε» ο αήττητος Εθνικός Αξιούπολης, με έναν αγώνα περισσότερο.

Στην τρίτη θέση σταθεροποιήθηκε το Πολύπετρο, ενώ Γρίβα και Βαλτοτόπι, που παρέμειναν ισόβαθμες, άφησαν πίσω τους το Πευκόδασος.

Ο ΑΟΚ Πολυκάστρου επωφελήθηκε από την νίκη του «στα χαρτιά» επί του αποσυρθέντος Α.Πέτρου και βελτίωσε την θέση του στην βάση, «πιάνοντας» το Π.Γυναικόκαστρο, ενώ πιό κάτω «καθηλώθηκαν» τα ισόβαθμα Μ.Λειβάδια και Χορήγι.

Χωρίς ισοπαλία αυτός ο όμιλος, με τους γηπεδούχους να υπερισχύουν των φιλοξενουμένων, με τέσσερες νίκες έναντι μιάς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]