Αθλητισμός

Σχολιασμός της 5ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Μόνη πρώτη στην α1 κατηγορία η Δόξα Χέρσου με απόλυτο (5Χ5), με την πρώτη απώλεια βαθμών της Αργυρούπολης, που παρέμεινε, ωστόστο, αήττητη. Από το «στραβοπάτημά» της επωφελήθηκε και το Σταυροχώρι, που ισοβάθμισε μαζί της στην δεύτερη θέση, διατηρώντας και αυτό το αήττητό του. Κέρδισαν «έδαφος» Καμπάνης, Ποντιακός Ν.Σάντας, Γερακαριό και Δροσάτο. Πρώτη νίκη και βαθμοί για το Χορήγι

«Άστραψε και βρόντηξε» η πρωτοπόρος της α΄κατηγορίας Δόξα Χέρσου στο Πολύπετρο, υποχρεώνοντας την αξιόμαχη τοπική ομάδα σε «βαρειά» ήττα και βαθμολογική υποχώρηση, διατηρώντας το απόλυτο με πέντε νίκες επί ισαρίθμων αγώνων και μένοντας μόνη στην κορυφή, μετά τους πρώτους χαμένους βαθμούς της Αργυρούπολης στον εντός έδρας αγώνα της με τις Ελπίδες Κιλκίς.

Η ομάδα της Αργυρούπολης παρέμεινε αήττητη, αλλά πλέον ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με το Σταυροχώρι, το οποίο επικράτησε των Καστανέων, ενώ συγχρόνως συνέχισε να είναι αήττητο.

Ακολουθούν ισόβαθμοι, ο Ποντιακός Ν.Σάντας, που υπερίσχυσε του Εθνικού Αξιούπολης, και ο Καμπάνης, που «ξεσπάθωσε» κατά του Αγίου Πέτρου.

Στους κερδισμένους της ημέρας Γερακαριό και Δροσάτο, που επίσης βελτίωσαν την θέση τους. Στην βάση ξεχώρισε η πρώτη νίκη του Χορηγίου επί της Φύσκας, που του προσέφερε και τους πρώτους βαθμούς του, με την ηττηθείσα να «πιάνει βυθό» και να μένει η μόνο πλέον ομάδα χωρίς βαθμό. Την νίκη συνέχισε να αγνοεί και ο Εθνικός Αξιούπολης, ενώ για Απόλλωνα Μαυρονερίου, την Τέρπυλλο και τον Ά.Πέτρο ισχύει το «ουδέν νεώτερον».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]