Αθλητισμός

Σχολιασμός της 5ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Η Επτάλοφος έμεινε μόνη στην κορυφή της α1 κατηγορίας, επωφεληθείς της ανάπλαυλας της επίσης «αλώβητης» (3Χ3) Μ.Βρύσης. Δεύτερος, με έναν αγώνα περισσότερο από αυτήν ο τελευταία «καταιγιστικός» Κιλκισιακός, ο οποίος παρέμεινε αήττητος, σε αντίθεση με το Πάικο Γουμένισσας, που γνώρισε την πρώτη ήττα του. «Συνωστιμός» στην «ουδέτερη ζώνη». Πρώτη νίκη του Ευρώπου, που του απέφερε και τους πρώτους βαθμούς του. Το ουραγό Π.Αγιονέρι είναι πλέον το μόνο, που αγνοεί το «τρίποντο». Χωρίς ισοπαλία για δεύτερη συνεχή αγωνιστική ημέρα

Περνώντας νικηφόρα από την Ποντοηράκλεια, ο Επτάλοφος έφτασε στις τέσσερις νίκες επί ισαρίθμων αγώνων και έμεινε μόνος στην κορυφή της κατάταξης της α1 κατηγορίας, επωφεληθείς της προγραμματισμένης ανάπαυλας της επίσης «άτρωτης» (3Χ3) Μ.Βρύσης, που υποχώρησε πρσωρινός στην τρίτη θέση.

Δεύτερος, με έναν αγώνα περισσότερο από αυτήν, ο Κιλκισιακός, που διατήρησε και αυτός το αήττητο, έχοντας μετατραπεί στους δύο τελευταίους αγώνες του σε… «τερματομηχανή», εκεί που στους τρεις πρώτους σημείωνε τέρμα… «με το σταγονόμετρο». Η ομάδα του Κιλκίς σημείωσε στο Πολύπετρο την ευρύτερη νίκη της ημέρας.
Αντιθέτως, το Πάικο Γουμένισσας υπέστη στο Πολύκαστρο την πρώτη φετινή ήττα του, παραμένοντας όμως στην τέταρτη θέση.

Ακολουθεί ένας μικρός «συνωστισμός» στην «ουδέτερη ζώνη», μετά την νίκη του Εθνικού ΣΣ Μουριών επί της Πλαγιάς και τις επιτυχίες της ΑΕ Πολυκάστρου και του ΠΑΟΚ Κρηστώνης εκτός έδρας επί του Λεβεντοχωρίου, που σημείωσε βαθμολογική υποχώρηση.

Στη βάση αξιοσημείωτη η πρώτη νίκη του Ευρώπου, που συγχρόνως του απέφερε τους πρώτους φετινούς βαθμούς και με την οποία έστειλε το Π.Αγιονέρι στον «βυθό» της κατάταξης και το άφησε το μόνο χωρίς «τρίποντο». Συγχρόνως τον οδήγησε και σε ισοβαθμία με Ποντοηράκλεια και Πευκόδασος.

Για δεύτερη συνεχή αγωνιστική ημέρα απουσίασε η ισοπαλία, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν των γηπεδούχων στις νίκες, με τέσσερις έναντι δύο, «παίρνοντας εκδίκηση» για το «βαρύ» εις βάρος τους πέντε έναντι μιάς την αμέσως προηγούμενη φορά.

Σε ατομικό επίπεδο πρωταγωνίστησε ο Ντάμζι του Κιλκισιακού με την δεύτερη συνεχή τριπλή επιτυχία του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]