Αθλητισμός

Σχολιασμός της 4ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Συνέχισαν να «συγκατοικούν» σ’ αυτήν Μ.Βρύση και Επτάλοφος, ενώ στο «κατόπι» τους παρέμειναν ισόβαθμοι Κιλκισιακός και Πάικο Γουμένισσας, οι μόνοι αήττητοι. «Ανέβηκαν» Πλαγιά και ΑΕ Πολυκάστρου με την τελευταία να σημειώνει την πρώτη νίκη της, ένα αποτέλεσμα το οποίο αγνοούν μόνον το Π.Αγιονέρι και ο Εύρωπος. Σημειώθηκαν τα περισσότερα τέρματα φέτος. Τριπλή επιτυχία του Ντάμζι του Κιλκισιακού

Ο Επτάλοφος και η Μ.Βρύση παρέμειναν «αγκαζέ» στην κορυφή της α1 κατηγορίας, «φιλοδωρώντας» με «τεσσάρες« το Λεβεντοχώρι ο πρώτος, υποχρεώνοντάς το στην πρώτη ήττα του και τον Εθνικό Σ.Σ. Μουριών η δεύτερη.
Σε απόσταση «αναπνοής» ακολουθούν ισόβαθμοι και μόνοι πλέον αήττητοι ο Κιλκισιακός με εντυπωσιακό «ξέσπασμα» επί του Π.Αγιονερίου και το Πάικο Γουμένισσας, που κατανίκησε την Ποντοηράκλεια.

Εκτός από τον Κιλκισιακό βαθμολογικό «άλμα» σημείωσαν η Πλαγιά με «πεντάρα» επί του Πευκοδάσους, και η ΑΕ Πολυκάστρου που σημείωσε στην Κρηστώνη την πρώτη φετινή νίκη της.

Υστερα από αυτό οι μόνες ομάδες χωρίς «τρίποντο» είναι το Π.Αγιονέρι και ο Εύρωπος, που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά του, και ο οποίος είναι ο μόνος και χωρίς βαθμό.

Η τέταρτη αγωνιστική ημέρα υπήρξε η πλέον παραγωγική του πρωταθλήματος, καθώς τα τέρματα ανήλθαν στα 27 ή 4,75 ανά αγώνα στην μέχρι στιγμής καλύτερη επίδοση της περιόδου.

Σε ατομικό επίπδο ξεχώρισε ο Ντάμζι του Κιλκισιακού με την τριπλή επιτυχία του. Από το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής ημέρας απουσίασε η ισοπαλία, κάτι που συμβαίνει γιά πρώτη φορά φέτος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]