Αθλητισμός

Σχολιασμός της 4ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Χωρίς απώλειες οι ισόβαθμες στην κορυφή της α’ κατηγορίας Δόξα Χέρσου και Αργυρούπολη. Το Σταυροχώρι διατήρησε το αήττητο. «Βήματα» εμπρός από Πολύπετρο, Γερακαριό και Καστανιές, παρέμειναν στις θέσεις του Ελπίδες Κιλκίς και Καμπάνης. Χωρίς ισοπαλία το Πολύπετρο, χωρίς νίκη Δροσάτο και Εθνικός Αξιούπολης και χωρίς νίκη και βαθμό Φύσκα και Χορήγι

Αγώνες τέσσερες, νίκες τέσσερες γιά τους συμπρωτοπόροους της α’ κατηγορίας Δόξα Χέρσου και Αργυρούπολη ενώ το αήττητο διατήρησε και το τρίτο της κατάταξης Σταυροχώρι με την ευρύτερη νίκη της ημέρας.

Ακολουθεί «κατά πόδας» το Πολύπετρο, που αγνοεί την ισοπαλία, και το οποίο μαζί με το Γερακαριό και τις Καστανιές, έκαναν «βήμα» εμπρός. Με τον ηττηθέντα στο Χέρσο Ποντιακό Ν.Σάντας ισοβάθμησαν Ελπίδες Κιλκίς και Καμπάνης, διατηρώντας την βαθμολογικη θέση τους.

Μικρή υποχώρηση του Απόλλωνος Μαυρονερίου, που, ωστόσο, έφερε ισοπαλία στο Δροσάτο το οποίο μαζί με τον ηττηθέντα από το Πολύπετρο Εθνικό Αξιούπολης, παρέμεινε χωρίς νίκη.

«Έδαφος» έχασαν και οι Α.Πέτρος και Τέρπυλλος τους οποιους «έπιασε» το Δροσάτο.
Όσο γιά τους ουραγούς Φύσκα και Χορήγι παρέμειναν οι μόνοι χωρίς βαθμό.

Τα 28 τέρματα αποτελούν την μέχρι στιγμής …χαμηλότερη επίδοση, όμως ο μέσος όρος των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών ημέρων παραμένει υψηλός (31,75 ή σχεδόν τέσσερα ανά αγώνα).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα