Αθλητισμός

Ο σχολιασμός της 3ης αγωνιστικής της β΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Με το απόλυτο και απαραβίαστη εστία συνέχισε το πρωτοπόρο του α’ ομίλου β’ κατηγορίας Ν.Αγιονέρι, με το δεύτερο Βαπτιστή να παραμένει αήττητος, παρά την πρώτη απώλεια βαθμών. Βελτίωσαν την θέση τους Μ.Λειβάδια και Τούμπα. «Τρία στα τρία» από Βάθη και Μεταλλικό στον β’ όμιλο με την τρίτη Μ.Στέρνα να φέρνει την πρώτη ισοπαλία της, την οποία αγνοεί το Κεντρικό. Χωρίς νίκη Ξηρόβρυση, Νίκη Ευκαρπίας, Κοιλάδι και ΑΕ Πεδινού, με την τελευταία να αποσπά τον πρώτο βαθμό της. Ανέπαφη η εστία της Βάθης ενώ παρέμεινε μόνη «άσφαιρη» ομάδα η Νίκη Ευκαρπίας

Το πρωτοπόρο του α’ ομίλου β’ κατηγορίας Ν.Αγιονέρι διατήρησε το αήττητο (τρεις νίκες επί ισαρίθμων αγώνων) και το απαραβίαστο της εστίας, αυτό το δεύτερο μόνη από όλες τις ομάδες. Τις πρώτες απώλειες βαθμών υπέστη ο δεύτερος Βαπτιστής, ο οποίος όμως παρέμεινε αήττητος.

Βαθμολογική πρόοδο σημείωσαν οι ισόβαθμες ομάδες των Μ.Λειβαδίων και Γρίβας, οι οποίες υποσκέλισαν την Τούμπα. Οι τρεις τους συνέχισαν να αγνοούν την ισοπαλία. Ν. Γυναικόκατρο και Βαλτοτόπι παρέμειναν χωρίς νίκη, ενώ το ουραγό Ηλιόλουστο και χωρίς βαθμό.

-Με την τρίτη νίκη τους, επί ισαρίθμων αγώνων παρέμειναν ισόβαθμες στην κορυφή Βάθη και Μεταλλικό, με την πρώτη να παραμένει η μόνη με ανέπαφη την εστία. Μόνη στην τρίτη θέση ακολουθεί η Μ.Στέρνα που σημείωσε την πρώτη φετινή ισοπαλία της, ένα αποτέλεσμα το οποίο αγνοεί το τέταρτο Κεντρικό.

Από εκεί και πέρα Ξηρόβρυση, Νίκη Ευκαρπίας, Κοιλάδι και ΑΕ Πεδινού, η οποία απέσπασε τον πρώτο βαθμό της, παρέμειναν χωρίς νίκη.

Στον όμιλο αυτό οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σημειώσουν νίκη, ενώ η Νίκη Ευκαρπίας εξακολουθεί να αναζητεί το πρώτο φετινό ενεργητικό τέρμα της, έχοντας μείνει η μόνη «άσφαιρη».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Ζούμε μια μαγική εικόνα. Κρίσιμα θέματα έρχονται στην επιφάνεια κάθε μέρα που αφορούν μείζονα κοινωνικά ζητήματα και κατ’ επέκταση την εκπαίδευση

Του Κώστα Ανθόπουλου* και Νίκου Τσούλια* Και το σχολείο χωρίς ουσιαστική υποστήριξη μοιάζει να είναι με νησίδα μέσα στην έρημο. […]