Αθλητισμός

Σχολιασμός της 3ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Διατήρησαν το απόλυτο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Μ. Βρύση και Γερακαριό, μετά την ισοπαλία του Ευρώπου, που ήταν και η πρώτη στην φετινή περίοδο της α1 κατηγορίας. Συνέχισαν να αγνοούν τον βαθμό Π.Αγιονέρι, Βάθη, Ποντιακός Ν. Σάντας και Αργυρούπολη, με την τελευταία να παραμένει η μόνη χωρίς τέρμα, ενώ, στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης παρέμεινε ο μόνος με απαραβίαστη εστία και ο μόνος με διψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων. Δεύτερη τριπλή επιτυχία του Αγαθαγγελίδη (ΠΑΟΚ Κρηστώνης)

Αγώνες τρεις, νίκες τρεις γιά ΠΑΟΚ Κρηστώνης, Μ.Βρύση και Γερακαριό στην α1 κατηγορία, ενώ ο Εύρωπος διατήρησε το αήττητο, αλλά έχασε το απόλυτο με την ισοπαλία του με τον Επτάλοφο, που ήταν και η πρώτη που σημειώθηκε στο φετινό πρωτάθλημα.

Π.Αγιονέρι, Βάθη, Ποντιακός Ν.Σάντας και Αργυρούπολη με τον τρίτο να γίνεται η πρώτη ομάδα με διψήφιο αριθμό παθητικών τερμάτων, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, που έγινε η πρώτη με διψήφιο αριθμό ενεργητικών. Συγχρόνως παρέμεινε η μόνη με απαραβίαστη εστία, ενώ μόνη με μηδέν ενεργητικό συνέχισε η Αργυρούπολη.

Από τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής ημέρας επωφελήθηκαν και αποκόμισαν βαθμολογικό όφελος Κιλκισιακός και ΑΕ Πολυκάστρου, ενώ υποχώρησαν Επτάλοφος και Πάικο Γουμένισσας.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε ο Αγαθαγγελίδης του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, που σημείωσε γιά δεύτερη φορά τριπλή επιτυχία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]