Αθλητισμός

Σχολιασμός της 3ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Κορυφή για δύο αφού ισοβάθμισαν σε αυτή Μ.Βρύση, που υπέστη την πρώτη ήττα της και ο Επτάλοφος, ενώ ακολουθούν ισόβαθμοι και αήττητοι Πάικο Γουμένισσας, Λεβεντοχώρι και Κιλκισιακός. Το αήττητο διατήρησε και ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ενώ την πρώτη ήττα της υπέστη η Πλαγιά. «Παρθενική» νίκη της Ποντοηράκλειας και πρώτος βαθμός της ΑΕ Πολυκάστρου.

Την πρώτη ήττα της υπέστη η Μ.Βρύση στην Ποντοηράκλεια, που με την σειρά της σημείωσε την πρώτη νίκη της.
Από αυτό το «στραβοπάτημα» της Μ.Βρύσης επωφελήθηκε ο Επτάλοφος, κατανικώντας εκτός έδρας τον Εύρωπο, ο οποίος έμεινε ο μόνος χωρίς βαθμό, ενώ έγινε ο πρώτος με διψήφιο αριθμό παθητικών τερμάτων.

Σε απόσταση «αναπνοής» ακολουθούν τρεις ισόβαθμες ομάδες συν άλλη μία, που διατήρησαν το αήττητό τους.

Πρόκεται για το Πάικο Γουμένισσας, που έφερε ισοπαλία στον Σ.Σ.Μουριών, το Λεβεντοχώρι, που υποχρέωσε την Πλαγιά στην πρώτη ήττα της, και ο Κιλκισιακός, που συμπλήρωσε την τριάδα ισοβάθμων με την ισοπαλία του στο Πολύκαστρο, η οποία πρόσφερε τον πρώτο φετινό βαθμό στην γηπεδούχο.

Ένα βαθμό πιο κάτω ο τέταρτος των αηττήτων ΠΑΟΚ, που σημείωσε στο Π.Αγιονέρι την πρώτη φετινή ισοπαλία, με το γηπεδούχο να συνεχίζει να αγνοεί, όπως φυσικά και η ΑΕ Πολυκάστρου την νίκη.

Χάρη στο ανωτέρω αποτέλεσμα δεν υπάρχει πλέον ομάδα, που να μην έχει σημειώσει τέρμα ούτε που να μην έχει δεχθεί.

Η παραγωγικότητα παρέμεινε σε μέτρια επίπεδα, μετά τα 19 τέρματα απλώς να ισοφαρίζουν την επίδοση της αμέσως προηγουμένης αγωνιστικής ημέρας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα