Αθλητισμός

Σχολιασμός της 3ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Συνέχισαν «αγκαζέ» στην κορυφή της α΄κατηγορίας Δόξα Χέρσου και Αργυρούπολη, με τρεις νίκες επί ισαρίθμων αγώνων, μετά την πρώτη ήττα των Ελπίδων Κιλκίς. Παρέμειναν αήττητοι Ποντιακός Ν.Σάντας και Σταυροχώρι, ενώ κέρδισαν «έδαφος» Πολύπετρο και Καμπάνης. Εντυπωσιακό «άλμα» Απόλλωνος Μαυρονερίου με την πρώτη νίκη του. Πρώτη νίκη και βαθμοί για την Τέρπυλλο, πρώτη ήττα για το Δροσάτο, που μαζί με τον Εθνικό Αξιούπολης συνεχίζει να αγνοεί την νίκη.

Ένας «συγκάτοικος» λιγότερο στην κορυφή της α΄κατηγορίας, μετά την πρώτη ήττα που υπέστησαν από Πολύπετρο οι Ελπίδες Κιλκίς, με Δόξα Χέρσου και Αργυρούπολη να φτάνουν στο «τρία στα τρία», καταβάλοντας εκτός έδρας η πρώτη την ουραγό Φύσκα και εντός έδρας η δεύτερη το Γερακαριό.

Στο «κατόπι» τους παρέμειναν ισόβαθμες και αήττητες οι ομάδες του Ποντιακού Νέας Σάντας και του Σταυροχωρίου που έκαμψαν με το ίδιο αποτέλεσμα (2-1) την αντίσταση των Α.Πέτρου και Εθνικού Αξιουπόλεως.
Την πρώτη ήττα του υπέστη στον Καμπάνη το Δροσάτο, που μαζί με τον Εθνικό Αξιούπολης συνεχίζουν να αγνοούν την νίκη.

Στον αντίποδα την πρώτη νίκη τους σημείωσαν ο Απόλλων Μαυρονερίου επί των Καστανέων, πραγματοποιώντας βαθμολογικό «άλμα» και η Τέρπυλλος, που υπερισχύοντας του Χορηγίου απέσπασε συγχρόνως τους πρώτους βαθμούς της, αφήνοντας το ηττηθέν μαζί με την Φύσκα μόνες ομάδες της κατάταξης χωρίς βαθμό.

Φυσικά, κερδισμένοι της ημέρας υπήρξαν Πολύπετρο και Καμπάνης, που με την δεύτερη νίκη τους «ανέβηκαν» στην κατάταξη και ισοβάθμησαν με τις Ελπίδες Κιλκίς που έχασαν αρκετό «έδαφος».

Ο «χορός» των τερμάτων συνεχίσθηκε και την τρίτη αγωνιστική ημέρα, με επακόλουθο, παρά την μέχρι στιγμής χειρότερη φετινή επίδοση των… 29 (!) , ο συνολικός αριθμός τους να φτάσει παρά… ένα τα εκατό (99).

Με την «πεντάρα» της η Δόξα Χέρσου έγινε η πρώτη ομάδα με διψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ούτε κόμμα ούτε αρχηγό»

«Δεν ψάχνω ούτε κόμμα ούτε αρχηγό», ήταν η λακωνική απάντηση του πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, όταν […]