Αθλητισμός

Σχολιασμός της 2ης αγωνιστικής της α΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Με την δεύτερη νίκη τους επί ισαρίθμων αγώνων, Ελπίδες Κιλκίς, Δόξα Χέρσου και Αργυρούπολη «συγκατοικούν» στην κορυφή της α’ κατηγορίας. Διατήρησαν το αήττητο Ποντιακός Ν.Σάντας, Σταυροχώρι και Δροσάτο (το μόνο με δύο ισοπαλίες). Πρώτη νίκη Γερακαριού, Α.Πέτρου και Καστανεών. Χώρις νίκη Εθνικός Αξιούπολης και Απόλλων Μαυρονερίου χωρίς βαθμό Τέρπυλλος, Φύσκα και Χορήγι. Μεγάλη συνολική επίδοση τερμάτων που έφτασαν τα σαράντα! Λόγω παραγωγικότητας και τις δύο πρώτες αγωνιστικές ημέρες δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει σημειώσει τέρμα ουτε ομάδα με απαραβίαστη εστία!

Στην α’ κατηγορία μόνο τρεις ομάδες, οι Ελπίδες Κιλκίς, Δόξα Χέρσου και Αργυρούπολη, «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους και «μοιράστηκαν» τα πρωτεία.

Αήττητοι παρέμειναν οι Ποντιακός Ν.Σάντας και Σταυροχώρι, με νίκη και ιοσαλίπα, και το Δροσάτο, το μόνο που σημείωσε δύο ισοπαλίες.

Την πρώτη νίκη τους σημείωσαν Γερακαριό, Αγ.Πέτρος και Καστανιές, επικρατώντας των Φύσκας, Απόλλωνος Μαυρονερίου και Πολυπέτρου αντιστοίχως, και ισοβαθμώντας με Καμπάνη, που ηττήθηκε στο Χέρσο αλλά και με το Πολύπετρο.

Ο Εθνικός Αξιούπολης, που έχασε τον εντός έδρας αγώνα του με την Αργυρούπολη και ο Απόλλωνας Μαυρονερίου, περιορίζονται μέχρι στιγμής στον βαθμό της πρώτης αγωνιστικής ημέρας ενώ χωρίς βαθμό έμειναν οι Τέρπυλλος (ήττα από τις Ελπίδες Κιλκίς), Φύσκα και Χορήγι (υπέκυψε στον Ποντιακό Ν.Σάντας).

Την δεύτερη αγωνιστική ημέρα σημειώθηκε μεγάλη επίδοση συνολικού αριθμού τερμάτων που έφτασαν τα σαράντα ή πέντε ανά αγώνα, ανεβάζοντας τον αριθμό των δύο πρώτων αγωνιστικών ημερών στα εβδομήντα!

Ετσι, σ’ αυτήν την κατηγορία δεν υπάρχει πλέον ομάδα ούτε «άσφαιρη» ούτε με απαραβίαστη εστία!

Δεν είναι δε και σύνηθες το φαινόμενο σ’ αυτήν (όπως και στην ανώτερη) να λήγουν δύο αγώνες με 6-1!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]