Αθλητισμός

Σχολιασμός της 23ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Εκμεταλλευόμενοι την προγραμματισμένη ανάπαυλα της τρίτης Πλαγιάς, ο πρωτοπόρος Αλέξανδρος Κιλκίς, με το νικηφόρο πέρασμά του από τον Επτάλοφο, και η δεύτερη ΑΕ Πολυκάστρου, που επικράτησε του Πάικου Γουμένισσας, αύξησαν ακόμη περισσότερο την απόστασή τους από αυτήν.

Στο «κατώφλι» της πρώτης τριάδας έφτασε η Μ.Βρύση, νικώντας εκτός έδρας το Π.Αγιονέρι, με το οποίο ισοβάθμησε, χάρη στην εκτός έδρας επικράτησή του επί του Α.Πέτρου, ο Εύρωπος, που πατεί πλέον σε πιο «στερεό» έδαφος.

Αντιθέτως ο Επτάλοφος και το Δροσάτο, που ηττήθηκε εντός έδρας από το Λεβεντοχώρι, «καθηλώθηκαν» σε επικίνδυνο «τέλμα».

Η κατάσταση έγινε απελπιστική για τον Άγ.Πέτρο, ενώ ο ουραγός Άγ.Χαράλαμπος παραμένει μεν στην χειρότερη, πλην όμως ο βαθμός της ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως… «σταγόνα λαδιού» στην «φλόγα» πιθανοτήτων παραμονής του, ώστε να μην… «σβήσει» εντελώς.

Η ανοδική πορεία του Πάικου Γουμένισσας και του ΠΑΟΚ Κρηστώνης του τελευταίου καιρού ανεκόπη, χωρίς όμως άμεσες βαθμολογικές συνέπειες και για τους δύο. Απλώς ο δεύτερος «νιώθει» τώρα πιο «καυτή» την «ανάσα» του Λεβεντοχωρίου, που δείχνει να συνέρχεται από την πρόσφατη «περιπέτεια».

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]