Αθλητισμός

Σχολιασμός της 22ης αγωνιστικής της Β κατηγορίας ΕΠΣΚ

Είχαν την προγραμματισμένη ανάπαυλά τους. Όμως, οι πρωτοπόρες της β΄κατηγορίας Καστανιές παρέμειναν σε ασφαλή απόσταση από τους διώκτες τους, έστω και αν ο Καμπάνης, που με «σαρωτικό» πέρασμα από τα Μ.Λιβάδια επωφελήθηκε της ήττας του Γερακαριού στην Μ.Στέρνα και «αναρριχήθηκε» στην δεύτερη θέση, «ψαλλίδισε» αυτήν την απόσταση κατά ένα βαθμό, μειώνοντας στους τέσσερις.

Για το Γερακαριό η ήττα δεν είχε καμμία ανεπιθύμητη συνέπεια, πλήν της υποχωρήσεως στην τρίτη θέση, σε αντίθεση με τα τέταρτα Μ.Λιβάδια, τα οποία αισθάνονται τώρα «αμφισβήτηση» της προνομιούχου θέσης τους από την Μ.Στέρνα, ενώ θεωρητικώς έχουν πιθανότητες, «αμυδρές» μεν πλην όμως βάσιμες, να μπουν σ΄αυτόν τον «χορό» και οι Μουριές, έστω και αν απέτυχαν να νικήσουν εκτός έδρας… την Νίκη Ευκαρπίας.

Στην βάση ο Βαπτιστής κέρδισε μια θέση, καθώς με την ευρεία νίκη του επί του Ηλιολούστου «προσπέρασε» την Ξηρόβρυση, που περιορίσθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία με το Βαλτοτόπι.

Και οι δύο όμως έφτασαν σε διψήφιο αριθμό βαθμών, αφήνοντας μοναδική ομάδα με μονοψήφιο αυτόν τον αριθμό την ουραγό Κορωνούδα, που ηττήθηκε στην Τούμπα και παρέμεινε, επίσης η μόνη χωρίς νίκη.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]