Αθλητισμός

Σχολιασμός της 21ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Παρέμεινε η ισοβαθμία Ευρώπου-ΠΑΟΚ Κρηστώνης στην κορυφή, ενώ η ΑΕ Πολυκάστρου νίκησε εκτός έδρας και «προσπέρασε» τον Κιλκισιακό, τον οποίο πλησίασε η Μ.Βρύση. «Αγκαλιά» με την κατ’ ευθείαν παραμονή η Βάθη. Νίκησαν οι προπορευόμενοι του α’ ομίλου α’ κατηγορίας

Θα χρειασθεί και η τελευταία αγωνιστική ημέρα της κανονικής περιόδου στην α1 κατηγορία, γιά να «καθαρίσει» από την «ομίχλη» το «τοπίο» της συμμετοχής στην τελική φάση, δηλαδή το ποιές ομάδες θα συμμετάσχουν στους αγώνες διαβάθμισης γιά την ανάδειξη της πρωταθλήτριας («πλαίυ οφ»).

Στην κορυφή παρέμεινε η ισοβαθμία Ευρώπου (νίκη επί του ουραγού Π.Αγιονερίου) και ΠΑΟΚ Κρηστώνης (νικηφόρο πέρασμα από το Γερακαριό), ενώ τρίτη πέρασε η ΑΕ Πολυκάστρου, υπερισχύοντας του Κιλκισιακού, που υποχώρησε στην τέταρτη θέση, με την Μ. Βρύση («πεντάρα» στην Ν. Σάντα) να τον πλησιάζει σε απόσταση «βολής».

Το «βρέξει-χιονίσει» έκτο Πάικο Γουμένισσας νίκησε την Αργυρούπολη που δίνει την «μάχη» γιά την κατ΄ευθείαν αποφυγή του υποβιβασμού, στην οποία τον πρώτο «λόγο» ανέκτησε η Βάθη, μετά και την νίκη της επί του Επταλόφου.

Για ένατη αγωνιστική ημέρα απουσίασε η ισοπαλία, που σημειώθηκε μόνο …στις νίκες της «αναμέτρησης» μεταξύ γηπεδούχων και φιλοξενουμένων (από τρεις), ενώ μετά τα δύο τέρματα, που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, δεν υπάρχει πλέον ομάδα με μονοψήφιο αριθμό παθητικών τερμάτων.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα