Αθλητισμός

Σχολιασμός της 18ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Στην τελική φάση Χέρσο (γιά τίτλο), και Αξιούπολη (γιά παραμονή)

«Έπεσε η αυλαία» κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας με συμπρωταθλητές Εύρωπο και Κιλκισιακό και ουραγό το Γερακαριό.

Ακολουθούν τα «μικροπρωταθλήματα» της πρώτης τετράδας για τον τίτλο («πλαίυ-οφ») και της τελευταίας γιά την παραμονή («πλαίυ-άουτ»).

«Έπεσε η αυλαία» κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος α1 κατηγορίας, με Εύρωπο και Κιλκισιακό να παραμένουν ισόβαθμοι και να αναδεικνύονται ατύπως συμπρωταθλητές.

Οι δύο τους, η τρίτη ΑΕ Πολυκάστρου και η, εν τέλει, τέταρτη Δόξα Χέρσου (άφησε «εκτός» το Πάικο Γουμένισσας) συγκροτούν την πρώτη τετράδα του «μικροπρωταθλήματος» γιά την διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή («πλαίυ-οφ»).

Όσο για την τετράδα του «μικροπρωταθλήματος» γιά την διεκδίκηση της παραμονής («πλαίυ-άουτ»), την συγκροτούν ο Εθνικός Αξιούπολης, που έδωσε επί αρκετό καιρό «μάχη» γιά να την αποφύγει, η ισόβαθμή του Νίκη Ευκαρπίας, η Αργυρούπολη και το Γερακαριό.

Τέλος, Πάικο Γουμένισσας και Μ.Βρύση αποτελούν την δυάδα της «ουδέτερης ζώνης», γιά την οποία η περίοδος 2022-23 έληξε.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]