Αθλητισμός

Σχολιασμός της 18ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

«Ανακάτεψε την τράπουλα» ο Εύρωπος. Τέθηκε εκ νέου επικεφαλής, νικώντας εκτός έδρας στο «ντέρμπυ» και «προσπερνώντας» τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Μείωσαν την απόσταση από την κορυφή οι ισόβαθμοι Κιλκισιακός και ΑΕ Πολυκάστρου, ενώ διατήρησαν την επαφή με τις πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση («πλαίυ οφ») Μ. Βρύση (θεωρητικές) και Πάικο Γουμένισσας (μαθηματικές). «Βήμα εμπρός» από την Βάθη στην βάση. Άλλη μία ημέρα χωρίς ισοπαλία

Την «τράπουλα» του «παιχνιδιού» γιά τα πρωτεία στην α1 κατηγορία «ανακάτεψε» ο Εύρωπος, με την εκτός έδρας νίκη του επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης, χάρη στην οποία τον «προσπέρασε» και «αναρριχήθηκε» στην κορυφή.

Την απόσταση από αυτήν μείωσαν κάπως οι ισόβαθμοι Κιλκισιακός («σαρωτικό» πέρασμα από το Π.Αγιονέρι) και ΑΕ Πολυκάστρου (εκτός έδρας δύσκολη επί της «αναβασμένης» Αργυρούπολης).

Εξ άλλου την επαφή με τις πιθανότητες πρόκρισης στην τελική φάση («πλαίυ οφ») διατήρησε έστω και σε θεωρητικό επίπεδο η Μ.Βρύση με την νίκη της επί του Επταλόφου, ενώ τον ίδιο αντικειμενικό σκοπό δύναται, βάσει μαθηματικών πιθανοτήτων, να «κυνηγήσει» και το Πάικο Γουμένισσας, που πέρασε νικηφόρα από το Γερακαριό.

Στην βάση ήταν ημέρα της Βάθης, που νίκησε εκτός έδρας και ισοσκέλισε τον Ποντιακό Ν. Σάντας, κάνοντας «βήμα εμπρός» εν όψει κατατακτηρίων αγώνων γιά την παραμονή.

Γιά άλλη μία φορά φέτος απουσίασε η ισοπαλία, με τους φιλοξενούμενους να θριαμβεύουν επί των γηπεδούχων, με πέντε νίκες έναντι μιάς, ενώ μετά το τέρμα, που σημείωσε η Αργυρούπολη, δεν υπάρχει πλέον ομάδα με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα