Αθλητισμός

Σχολιασμός της 18ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Συμπρωταθλητές κανονικής περιόδου στον α΄όμιλο α΄κατηγορίας Ποντιακός Ν.Σάντας και Αλέξανδρος, ενώ στην προνομιούχο τέταρτη θέση «τερμάτισαν» οι Καστανιές. Αήττητος πρωταθλητής κανονικής περιόδου β΄ομίλου το Χορήγι, με το Πολύπετρο να καταλαμβάνει την προνομιούχο τέταρτη θέση χάρη σε ευνοϊκή ισοβαθμία με το Βαλτοτόπι.

Τίτλο συμπρωταθλητή κανονικής περιόδου είχαμε και στον α΄όμιλο α΄κατηγορίας, με Ποντιακό Ν.Σάντας και Αλέξανδρο «θρονιασμένους» στην πρώτη θέση μέχρι τέλους, χωρίς να έχουν φέρει ισοπαλία. Ο δεύτερος πρώτευσε και… στην στατιστική, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα του ομίλου, μένοντας και η μόνη ομάδα με μονοψήφιο αριθμό παθητικών τερμάτων. Την προνομιούχο τέταρτη θέση κατέλαβαν την τελευταία αγωνιστική ημέρα οι Καστανιές, παρά την εντός έδρας ισοπαλία τους με τον «έτερο μνηστήρα» Βαπτιστή.

Αήττητο κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή κανονικής περιόδου β΄ομίλου το Χορήγι, ενώ την τελευταία αγωνιστική ημέρα κρίθηκαν οι άλλες τρεις προνομιούχες θέσεις, με την Τούμπα να υπερισχύει του ισοβάθμου Πευκοδάσους γιά τις δεύτερη και τρίτη και το Πολύπετρο να ευνοείται στην ισοβαθμία με το Βαλτοτόπι.

*Σε ό, τι αφορά στον υπόλοιπο «κορμό» και των δύο ομίλων, σημειώνονται οι εκτός έδρας νίκες, με τις οποίες Δοϊράνη (α΄) και Π.Αγιονέρι (β΄) συνέχισαν την καλή πορεία τους προς το τέλος της περιόδου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Παραιτήσου»

Την τιμητική τους είχαν την εβδομάδα που μας πέρασε στον πολιτικό «στίβο» του νομού μας η απαίτηση παραιτήσεων. Εν αρχή […]