Αθλητισμός

Σχολιασμός της 17ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Παραμένει η συγκατοχή της κορυφής του α΄ομίλου α΄κατηγορίας από Ποντιακό Ν.Σάντας και Αλέξανδρο. Πλεονέκτημα Καστανιών γιά την προνομιούχο τέταρτη θέση. Πρώτη ισοπαλία του ουραγού Κεντρικού. Γιά αήττητη πρωτιά «πάει» το πρωτοπόρο του β΄ομίλου Χορήγι, ενώ το Βαλτοτόπι εκτόπισε από την προνομιούχο πρώτη τετράδα το Πολύπετρο.

Αχώριστοι στην κορυφή του α΄ομίλου α΄κατηγορίας και χωρίς ισοπαλία παρέμειναν Ποντιακός Ν.Σάντας και Αλέξανδρος. Τα τρίτα Λειβάδια έφεραν ισοπαλία με τον ουραγό Κεντρικό, γιά το οποίο ήταν η πρώτη.

Στην «μάχη» γιά την προνομιούχο τέταρτη θέση απέκτησαν προβάδισμα οι Καστανιές, που «προσπέρασαν» τον Βαπτιστή, και έτσι τα πάντα θα κριθούν στον μεταξύ τους αγώνα της προσεχούς Κυριακής στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας της κανονικής περιόδου.

Μετά το τέρμα, που σημείωσε το Κεντρικό, δεν υπάρχει πλέον ομάδα με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Η ήδη πρωταθλήτρια κανονικής περιόδου του β΄ομίλου ομάδα του Χορηγίου «κυνηγά» την τελευταία αγωνιστική ημέρα την αήττητη πρωτιά, έχοντας προσθέσει στο ενεργητικό της την «στα χαρτιά» νίκη της επί του αποσυρθέντος ΑΟΚ Πολυκάστρου.

Το Πευκόδασος, χάρη στο «τρίποντο» στο Πολύπετρο εξασφάλισε την παρουσία του στην πρώτη τετράδα, αν και ολοκλήρωσε τους αγώνες του, με την Τούμπα, που είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά της, να «δένει» την δεύτερη θέση.

Την προνομιούχο τέταρτη διεκδικούν το Βαλτοτόπι και το Πολύπετρο, το οποίο και υποχώρησε στην πέμπτη θέση, και πλέον τα πάντα θα κριθούν από τους αγώνες τους στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής ημέρας. (Χορηγίου-Βαλτοτοπίου, Γρίβας-Πολυπέτρου).

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα