Αθλητισμός

Σχολιασμός της 16ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Μιαν «ανάσα» από την τελική πρωτιά κανονικής περιόδου, που συνεπάγεται απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες διαβάθμισης για την άνοδο, απέχει η πρωτοπόρος του α΄ομίλου α΄κατηγορίας Τέρπυλλος, μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της Αργυρούπολης, στο «ντέρμπυ» κορυφής.

Στον άλλο αγώνα πρώτης τετράδας ο Ποντιακός Ν.Σάντας νίκησε την Εθνικό Σ.Σ Μουριών και πέρασε δεύτερος, αφήνοντας τον ηττηθέντα στην τέταρτη θέση, με το Σταυροχώρι να απέχει από αυτήν μόλις ένα βαθμό μετά την «εξάρα» του επί του Απόλλωνος Μαυρονερίου.

Στην βάση το ουραγό Αναβρυτό έγινε η πρώτη ομάδα όλων των κατηγοριών φέτος, που δεν προσήλθε να αγωνισθεί, με επακόλουθο ο αγώνας της με τις Ελπίδες Κιλκίς να κατακυρωθεί σ΄αυτές, και από την συγκομιδή της να αφαιρεθεί ένα βαθμός, φέρνοντάς την πιο κοντά στον «γκρεμό» του υποβιβασμού.

Για την Φύσκα και τον Ά.Παντελεήμονα… «ούτε κρύο ούτε ζέστη» από την μεταξύ τους ισοπαλία.

«Σκοτωμός» ανάμεσα στους τέσσερις πρώτους της κατάταξης του β΄ομίλου για το πλεονέκτημα έδρας εν όψει των κατατακτηρίων αγώνων για την άνοδο, οι οποίοι γι΄αυτόν τον λόγο «κυνηγούν» τις δύο πρώτες θέσεις.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΥΣ 2017-18

Στην κορυφή με διαφορά ενός βαθμού από τους διώκτες του επανήλθε το Πευκόδασος, νικώντας και καταδικάζοντας και μαθηματικώς σε υποβιβασμό το ουραγό Μεταλλικό, ενώ επωφελήθηκε της εντός έδρας ήττας της δεύτερης Δόξας Χέρσου από το Πευκόδασος, το οποίο την πλησίασε μαζί με την ισόβαθμό της Ποντοηράκλεια, που συνέχισε με εκτός έδρας «πεντάρα» επί του ΑΟΚ Πολυκάστρου.

Στην πέμπτη θέση επέστρεψε ο Εθνικός Αξιούπολης, επικρατώντας του προτελευταίου Αίαντος Πολυκάστρου, ενώ το Ανθόφυτο «φόρτωσε» με «πεντάρα» και πλησίασε το Χορήγι.

Η 16η αγωνιστική ημέρα υπήρξε από τις παραγωγικότερες (26 τέρματα ή 5,2μ.σ.), με τα τέρματα να υπερβαίνουν συνολικώς τα τριακόσια (300), ενώ δεν σημειώθηκε καμμία ισοπαλία, με τους φιλοξενούμενους να υπερισχύουν των γηπεδούχων στις νίκες, με τρείς έναντι δύο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]