Αθλητισμός

Σχολιασμός της 12ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Νέες νίκες των συμπρωτοπόρων Κιλκισιακού και Ευρώπου, με “θύματά” τους τους δύο τελευταίους Γερακαριό και Αργυρούπολη. Εδραιώθηκε στην τρίτη θέση η ΑΕ Πολυκάστρου. Πρώτη ισοπαλία Πάικου Γουμένισσας. Ανόδου Μ. Βρύσης συνέχεια

Αγώνες δώδεκα, νίκες ένδεκα, ισοπαλία μία… στον μεταξύ τους αγώνα.

Αυτός είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των συμπρωτοπόρων της α1 κατηγορίας Κιλκισιακού και Ευρώπου, που, μιάν εβδομάδα πριν την μεταξύ τους συνάντηση στο πλαίσιο του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, συνέχισαν την αήττητη πορεία τους με νέες νίκες, επικρατώντας του προτελευταίου Γερακαριού και της ουραγού Αργυρούπολης αντιστοίχως.

Στην τρίτη θέση εδραιώθηκε η ΑΕ Πολυκάστρου με την νίκη της επί… της Νίκης Ευκαρπίας, ενώ το τέταρτο Πάικο Γουμένισσας έφερε στο Χέρσο την πρώτη φετινή ισοπαλία του.

Την τοπική Δόξα υποσκέλισε με βαθμολογικό “άλμα” η Μ. Βρύση, φτάνοντας στις τρεις νίκες επί ισαρίθμων αγώνων στον δεύτερο γύρο, με την τελευταία επί του Εθνικού Αξιούπολης που έχασε νέο “έδαφος”.

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα