Αθλητισμός

Σχολιασμός της 11ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας ΕΠΣΚ

Ο Εθνικός Σ.Σ. Μουριών νίκησε στο «ντέρμπυ» του α΄ομίλου α΄κατηγορίας την Τέρπυλλο, πλησιάζοντας την κορυφή σε απόσταση «βολής».

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 2017-18

Η ηττηθείσα απέκτησε σ΄αυτήν «συγκάτοικο», και μάλιστα τύποις προπορευόμενη, την Αργυρούπολη, που έκαμψε την αντίσταση του Α.Παντελεήμονος. Την απόσταση από την κορυφή μείωσαν επίσης ο Ποντιακός Ν.Σάντας, με νίκη επί των Ελπίδων Κιλκίς και το Σταυροχώρι, που υπερίσχυσε του Αναβρυτού.

Ο συνδυασμός της νίκης του Σταυροχωρίου με την ήττα των Ελπίδων Κιλκίς «έκοψε στα δύο», και μάλιστα ακριβώς στο μέσον, την βαθμολογική κατάταξη.

Στην βάση η Φύσκα νίκησε τον Απόλλωνα Μαυρονερίου και «αποκολήθηκε» από τον «βυθό», στον οποίο έστειλε τον ηττηθέντα, μαζί με το ισόβαθμό του Αναβρυτό.

Απουσίασε η ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν επί των φιλοξενουμένων με τέσσερις-μία νίκες. Μετά το τέρμα, που σημείωσε ο Απόλλων Μαυρονερίου, δεν υπάρχει πλέον ομάδα με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Στον β΄όμιλο το Πευκόδασος διατήρησε τα πρωτεία με νίκη επί του Ανθόφυτου, ενώ σε απόσταση «αναπνοής» παρέμειναν οι ισόβαθμες στην δεύτερη θέση Δόξα Χέρσου («πεντάρα» επί του Χορηγίου) και Ποντοηράκλεια (νίκη επί του Πολυπέτρου).

Το τελευταίο αποτέλεσμα ευνόησε και τους τρεις προπορευομένους, καθώς διεύρυναν την διαφορά από τον υπόλοιπο «κορμό».

Με το Πολύπετρο ισοβάθμισε ο ανερχόμενος Εθνικός Αξιούπολης με εκτός έδρας «πεντάρα» επί του Μεταλλικού, το οποίο έμεινε μόνο τελευταίο, μετά και την εκτός έδρας νίκη του Αίαντος Πολυκάστρου επί του «συμπολίτη» του ΑΟΚ.

Και σ΄αυτόν τον όμιλο δεν σημειώθηκε ισοπαλία, με τους γηπεδούχους να υπερισχύουν των φιλοξενουμένων στις νίκες, με τρεις έναντι δύο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα