Αθλητισμός

Σχολιασμός της 10ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Με «τρίποντα» συνέχισαν ο πρωτοπόρος της α1 κατηγορίας Αλέξανδρος Κιλκίς, υπερισχύοντας του Επταλόφου, και η δεύτερη ΑΕ Πολυκάστρου που πέρασε νικηφόρα από το ντέρμπυ της Παιονίας στην Γοργόπη με το Πάικο Γουμένισσας.

Η τρίτη Πλαγιά, αν και είχε την προγραμματισμένη ανάπαυλά της παρέμεινε σε απόσταση ασφαλείας από τις ισόβαθμες ομάδες των Μ.Βρύσης και Λεβεντοχωρίου, που παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλίες με το αμέσως επόμενο στην κατάταξη Π.Αγιονέρι (σταθεροποιήθηκε στην πρώτη εξάδα) και το Δροσάτο (πήρε «μικρή ανάσα») αντιστοίχως.

Ασφαλή απόσταση από τους δικούς του διώκτες διατήρησε, παρά την ήττα του το Πάικο Γουμένισσας, ενώ στην βάση βαθμολογικό «άλμα» πραγματοποίησαν ΠΑΟΚ Κρηστώνης και Εύρωπος, αφήνοντας στην «απομόνωση» τους δύο… Αγίους, Χαράλαμπο και Πέτρο.

Ο τελευταίος παρέμεινε η μόνη πλέον ομάδα με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τμημάτων, ενώ συγχρόνως έγινε η πρώτη που έφτασε στα τριάντα παθητικά τέρματα.

Από την πλευρά του το Λεβεντοχώρι παρέμεινε η μόνη ομάδα, χωρίς «αφλογιστία», έχοντας μέχρι στιγμής παραβιάσει όλες τις εστίες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Συνάντηση Σ.Παραστατίδη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δ.Κυριακίδη