Γενικά

Συνελήφθεισαν τρία ατόμα για παράνομο κυνήγι αγριόχοιρου στην περιοχή του Ακρίτα

Τρείς λαθροκυνηγοί, που είχαν χτυπήσει την νύχτα σε καρτέρι έναν αγριόχοιρο στην περιοχή του Ακρίτα συνελήφθησαν από ομοσπονδιακούς θηροφύλακες του νομού Κιλκίς μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και συνεχείς ελέγχους.

Οι θηροφύλακες της κυνηγετικής ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης το βράδυ της Κυριακής 6.8.17 μετέβησαν στην οικία ενός από τους δράστες, όπου και συνελήφθη να επιχειρεί να τεμαχίσει τον αγριόχοιρο.

Κατασχέθηκαν τα παράνομα όργανα του κυνηγιού και ο αγριόχοιρος και υποβλήθηκε μήνυση κατά τριών ατόμων στο δασαρχείο Κιλκίς.

Ως γνωστών η λειτουργία της θηροφυλακής χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους κυνηγούς-μέλη των αναγνωρισμένων κυνηγετικών συλλόγων, και εν όψει της έναρξης της κυνηγετικής περιόδου η θηροφυλακή των κυνηγετικών οργανώσεων είναι σε εγρήγορση, καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ο λαθροθήρας είναι ο χειρότερος εχθρός του κυνηγού.

Περισσότερα

Συνάντηση δημάρχου Κιλκίς με την πρόεδρο και τα στελέχη του ‘’Νηρέα’’ για τα Κέντρα Πρόληψης

Επίσκεψη στον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησαν χθες η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας […]

Δείτε ακόμα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]