Γενικά

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που μετέφεραν τριάντα ένα παράνομους μετανάστες

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις που μετέφεραν με οχήματα συνολικά τριάντα ένα αλλοδαπούς

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 30.10.18 σε περιοχή του Κιλκίς, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων από κλιμάκια αστυνομικών της διεύθυνσης αστυνομίας Κιλκίς, δύο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 23 ετών, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση από αστυνομικούς της oμάδας πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), εντοπίστηκε ο 20χρονος να οδηγεί όχημα και στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε στο εσωτερικό του οχήματος είχε επιβιβάσει συνολικά δέκα οκτώ αλλοδαπούς, με σκοπό να τους μεταφέρει προς την συνοριακή γραμμή, διευκολύνοντας τη μη νόμιμη έξοδο τους από τη χώρα.

Στη δεύτερη περίπτωση από αστυνομικούς της ομάδας ασφάλειας του τμήματος συνοριακής φύλαξης Παιονίας εντοπίστηκε ο 23χρονος να οδηγεί όχημα και να έχει επιβιβάσει δέκα τρείς αλλοδαπούς, με σκοπό την μεταφορά τους προς την συνοριακή γραμμή, διευκολύνοντας τη μη νόμιμη έξοδο τους από την χώρα.

Τα παραπάνω οχήματα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα συνοριακής φύλαξης Παιονίας.

Οι συλληφθέντες διακινητές με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κιλκίς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα