Γενικά

Συνελήφθη 44χρονος στη Θεσσαλονίκη με 1.500 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Οι στοχευμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 44χρονου ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας 17.2.20 όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς ο 44χρονος εισήγαγε στη χώρα μας από περιοχή του Κιλκίς ποσότητες λαθραίων πακέτων τσιγάρων.

Σε έλεγχο του οχήματός που οδηγούσε, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 1.500 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα παραπάνω λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Ευζώνων. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που οδηγούσε ο 44χρονος, ως μέσο τέλεσης λαθρεμπορίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Η προανάκριση διενεργείται από το αστυνομικό τμήμα Παιονίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]