Γενικά

Συνεδριάζει δια ζώσης την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας

Συνεδριάζει διά ζώσης (κεκλεισμένων των θυρών) την Τρίτη 31 Μαΐου, στις 6.30 το απόγευματο το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» του δήμου στο Πολύκαστρο.

Η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης περιλαμβάνει δώδεκα θέματα, ανάμεσα στα οποία:

1 Έγκριση Κανονισμού Πρασίνου Δήμου Παιονίας
2 Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.
3 Ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη εργασίες παροχής υπηρεσιών από το μητρώο εργοληπτών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών πυροπροστασίας.
4 Ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη εργασίες πυροπροστασίας, αυτεπάγγελτου καθαρισμού ιδιωτικών οικοπέδων, ακάλυπτων κοινοχρήστων χώρων και οδικού δικτύου.
5 Παραχώρηση κατά χρήση τμήματος τεμαχίου στην Δ.Ε. Λιβαδίων Δήμου Παιονίας.
6 Οργάνωση αρδευτικής περιόδου 2022 – πρόσληψη υδρονομέα στις Κοινότητες Αγίου Πέτρου και Μεσιάς.
7 Δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση αθλητικών χώρων στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πολυκάστρου.
8 Γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης της τροποποίησης του έργου «Σταθμός Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας εντός Natura – ΕΥΖΩΝΟΙ 1200713» της εταιρείας με δ.τ. “WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.”, το οποίο είναι υφιστάμενο στο Δήμο Παιονία, Π.Ε. Κιλκίς, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΤ: 2205770122).».
9 Γνωμοδότηση στα πλαίσια της διαδικασίας Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 10 MW» της

εταιρείας σας, και το οποίο θα εγκατασταθεί στη θέση «Πευκοδάσος», Δ. Παιονίας, Π.Ε. Κιλκίς, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΤ: 2204758425).».

10 Εκμίσθωση χώρου 2τμ στο Δημοτικό Κατάστημα Γουμένισσας για την λειτουργία Αυτόματης Ταμειολογιστικής μηχανής (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
11 Εκμίσθωση χώρου για την τοποθέτηση αναμεταδότη στο Δημοτικό Στάδιο Γουμένισσας για την εξυπηρέτηση της ανάγκη πρόσβασης στο διαδίκτυο (internet) από την εταιρία Β. Τσακτσαρλής – Ε. Γεροβασιλείου Α.Ε.
12 Έγκριση μίσθωσης ισογείου στο Πολύκαστρο που θα χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη υλικών της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Φωτισμού καθώς και της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Παιονίας.

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]