Πολιτική

Συνάντηση της βουλεύτριας Ε.Αγαθοπούλου με την Αναγέννηση Πλαγιάς

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με την ποδοσφαιρική ομάδα Αναγέννηση Πλαγιάς.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν δύο από τα μέλη του διοκητικού συμβουλίου, καθώς και ο γενικός αρχηγός της ομάδας. Η συνάντηση έγινε με αφορμή το γεγονός ότι η Αναγέννηση Πλαγιάς φέτος παίζει για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, όπου εκπροσωπεί ολόκληρο τον νομό Κιλκίς.

Το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, με 6/7 μέλη του να είναι γυναίκες από το 2011 μέχρι και σήμερα, με πολλή μεθοδικότητα, είχε ως στόχο την άνοδο στις μεγάλες κατηγορίες και έτσι φέτος το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω των υγειονομικών περιορισμών, θα πρέπει, χωρίς φιλάθλους, να παλέψει σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Πρέπει όμως «να παίξει μπάλα» και εκτός γηπέδου για την οικονομική της επιβίωση. Σε μια δυσμενή οικονομική χρονιά για τις ερασιτεχνικές ομάδες, πρέπει όλοι και όλες να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας, αγοράζοντας μια κάρτα διαρκείας, βοηθώντας ως χορηγοί, ακόμη και αναδεικνύοντας την μοναδικότητα αυτής της ομάδας να διοικείται από γυναίκες.

Στο πλαίσιο αυτό, η βουλεύτρια του νομού δεσμεύτηκε να συμβάλλει στην δημοσιότητα της προσπάθειας της ομάδας, αλλά και να συμβάλλει οικονομικά. Μάλιστα, εκτός των επαφών που θα κάνει για την αναζήτηση χορηγών για την ομάδα, ζήτησε από το ΔΣ λαχεία και κάρτες διαρκείας για να τα πουλήσει στους συναδέλφους της βουλευτές.

Στόχος να στηρίξουμε τις ομάδες του τόπου μας όπως και αυτές αντίστοιχα στηρίζουν και προβάλουν τον τόπο μας και ευχόμαστε στην Αναγέννησης Πλαγιας καλή αθλητική χρονιά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα