Εκπαίδευση

Συμπληρωματικές εγγραφές στο 2ο πειραματικό γενικό λύκειο Κιλκίς

Το επιστημονικό εποπτικό συμβούλιο (ΕΠ.Ε.Σ) του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς προκήρυξε συμπληρωματικές εγγραφές μαθητών στις κενές εναπομένουσες θέσεις του 2ου πειραματικού γενικού λυκείου Κιλκίς γιά την σχολική χρονιά 2021-22.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται και τα εξής :

« … Οι κενές θέσεις των μαθητών  είναι οι ακόλουθες:

Α λυκείου: 23 μαθητών, 20 μαθητριών.

Β λυκείου: 18 μαθητών, 14 μαθητριών.

Γ λυκείου: Πέντε μαθητών.

Ο αριθμός μαθητών – μαθητριών σε κάθε τάξη είναι ίσος. Το ωρολόγιο πρόγραμμα και το πρόγραμμα μαθημάτων του πειραματικού λυκείου είναι ίδιο με αυτό των γενικών λυκείων.

Δικαίωμα αίτησης έχουν όλοι οι μαθητές του νομού Κιλκίς ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών για το σχολικό έτος 2021-22 δύνανται να καταθέσουν αίτηση για την εισαγωγή στο 2ο πειραματικό γενικό λύκειο Κιλκίς από Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 8 πμ έως και Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 11 πμ στην σχολική μονάδα του 2ου πειραματικού γενικού λυκείου Κιλκίς.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν και σε ηλεκτρονική μορφή με υπογραφή (σκαναρισμένες ή φωτογραφία) στο email του σχολείου:

[email protected]

Η αίτηση υπάρχει σε μορφή word στην ιστοσελίδα – blog  του σχολείου:

https://blogs.sch.gr/2lykkilk/

Η πλήρωση των κενών θέσεων τόσο στην εισαγωγική τάξη της α’ λυκείου όσο και στις λοιπές τάξεις του πειραματικού λυκείου, θα καλυφθεί με κλήρωση η οποία θα διενεργηθεί στο 2ο πειραματικό γενικό λύκειο την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 11.30 πμ . Την κλήρωση θα διενεργήσουν οι διευθυντές των πειραματικών σχολείων, παρουσία του προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του λυκείου και των εκπαιδευτικών· τη διαδικασία μπορούν να την παρακολουθήσουν και οι γονείς.

Αν ο αριθμός των υποψηφίων μαθητών είναι ίσος ή μικρότερος από τον αριθμό των κενών θέσεων, το οικείο ΕΠ.Ε.Σ. αποφασίζει την εισαγωγή όλων ανεξαιρέτως των υποψηφίων, χωρίς διενέργεια κλήρωσης, σε διαφορετική περίπτωση διενεργεί κλήρωση».

 

Περισσότερα

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων (voucher) για τους Βρεφικούς, Παιδικούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ ΑμεΑ

Ξεκίνησε από χθες Πέμπτη και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 1η Αυγούστου η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων […]

Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]