Πολιτική

Συμμετοχή του Αθανάσιου Τσιραμπίδη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς εκδόθηκε ανακοίνωση γιά την συμμετοχή του Αθανάσιου Τσιραμπίδη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κιλκίς στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Eν όψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης, στις 25 Ιουνίου, θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό, ότι μετά από πρόταση της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς στα κεντρικά του Κινήματος, με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και θέλοντας να ενισχύσουμε το ΠΑΣΟΚ στο νομό, καλωσορίζουμε τον σύντροφο ιατρό (οφθαλμίατρο) Αθανάσιο Τσιραμπίδη στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τσιραμπίδη για την αποδοχή της πρότασης να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και με τη συμμετοχή του να δυναμώσει το κίνημα μας στο νομό Κιλκίς.

Είμαστε σίγουροι, οτι η πολύχρονη προσφορά του στην παράταξη, θα βοηθήσει την προσπάθεια όλων μας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την συντρόφισσα Κωνσταντία Χαραλαμπίδου για τον έντιμο αγώνα που έδωσε.

Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να σηκώσουμε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά στο νομό μας”.

Περισσότερα

Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης: “Κύριε Γκουντενούδη η ανεπάρκεια της διοίκησης σας είναι αποδεδειγμένη και καταχωρημένη στην συνείδηση των πολιτών

Αυτό δεν αλλάζει με την παραπληροφόρηση που επιχειρείτε συνέχεια. Στις 1 Σεπτεμβρίου του 2019 εσείς σαν πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ παραδώσατε […]

Βασίλης Ρόκος: SOS των αστυνομικών για την μεταστέγαση του ΤΣΦ Παιονίας στον σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης

Με αντιπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς συναντήθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ρόκος, μετά το σοβαρό ζήτημα […]

Δείτε ακόμα