Πολιτική

Συμμετοχή του Αθανάσιου Τσιραμπίδη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Κιλκίς εκδόθηκε ανακοίνωση γιά την συμμετοχή του Αθανάσιου Τσιραμπίδη στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κιλκίς στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Eν όψει της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης, στις 25 Ιουνίου, θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό, ότι μετά από πρόταση της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς στα κεντρικά του Κινήματος, με γνώμονα το συμφέρον της παράταξης και θέλοντας να ενισχύσουμε το ΠΑΣΟΚ στο νομό, καλωσορίζουμε τον σύντροφο ιατρό (οφθαλμίατρο) Αθανάσιο Τσιραμπίδη στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Τσιραμπίδη για την αποδοχή της πρότασης να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και με τη συμμετοχή του να δυναμώσει το κίνημα μας στο νομό Κιλκίς.

Είμαστε σίγουροι, οτι η πολύχρονη προσφορά του στην παράταξη, θα βοηθήσει την προσπάθεια όλων μας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την συντρόφισσα Κωνσταντία Χαραλαμπίδου για τον έντιμο αγώνα που έδωσε.

Πάμε όλοι μαζί, ενωμένοι, να σηκώσουμε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ ακόμη πιο ψηλά στο νομό μας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]