Κοινωνία

Συλλυπητήριο για τον Θωμά Παπαχρήστου

Για την απώλεια του ΘΩΜΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, εκφράζουμε ως Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Ν. Κιλκίς της ΝΔ τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του, τους συγγενείς και φίλους του.

Ο αιφνίδιος θάνατος του προσωπικού μου φίλου και συναγωνιστή στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του ΄80 σκόρπισε θλίψη και οδύνη σε όλη την μικρή μας κοινωνία. Ο χαμός ενός τόσο ικανού ανθρώπου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του.

Από τα νεανικά του χρόνια υπηρέτησε άδολα και ανιδιοτελώς την μεγάλη μας Παράταξη προσφέροντας και βάζοντας το λιθαράκι του ως απλός στρατιώτης πάντοτε για το καλό της ΝΔ.

Με πίστη και αγάπη για τον τόπο μας αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά (στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης) για να προσφέρει και αυτός με όλες του τις δυνάμεις για να πάει επιτέλους μπροστά ο γενέθλιος τόπος του, η αγαπημένη του Αξιούπολη, αλλά και ο νομός Κιλκίς γενικότερα.

Δυναμικός και υπεύθυνος κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες για να διασφαλίσει συνθήκες καλύτερης ζωής για τις επόμενες γενιές, τα νέα παιδιά.

H αγάπη της κοινωνίας μας θα τον συντροφεύει στο τελευταίο του ταξίδι.

Καλό Παράδεισο φίλε Θωμά.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα