Κοινωνία

Ψήφισμα γιά την απώλεια του Ιορδάνη Παντελιάδη

Από τον σύλλογο υπαλλήλων περιφερειακής ενότητας Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ψήφισμα:

«Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς (ΣΥΠΕΚ) με βαθειά οδύνη πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συνταξιούχου συναδέλφου και παλαιού προέδρου του συλλόγου των υπαλλήλων της υπηρεσίας μας Ιορδάνη Παντελιάδη.

Ο Ιορδάνης ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός σε όλους τους συναδέλφους και είχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Κιλκίς και μετέπειτα της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς και συγκεκριμένα ως προϊστάμενος στο τμήμα πολιτικής γης και εποικισμού της διεύθυνσης τοπογραφικής.

Ο Ιορδάνης διακρινόταν γιά την αγωνιστικότητα, το ενδιαφέρον του γιά τον συμπολίτη και τον συνάδελφο και το ήθος του. Ασκησε τα καθήκοντα του δημοσίου υπαλλήλου αλλά και του προέδρου του συλλόγου υπαλλήλων της υπηρεσίας μας με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση του πολίτη και έδωσε πολλές «μάχες» γιά τα πιστεύω του.

Ολοι οι συνάδεφλοι θα τον θυμούνται γιά την ευγένεια στον λόγο του, την χαμηλών τόνων προσωπικότητά του και το πηγαίο και αληθινό χαμόγελό του».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Β.Ρόκος: «Fly Over- Οι Θεσσαλονικείς έχουν πληρώσει πολλές φορές το τίμημα να παίρνουν άλλοι αποφάσεις για την πόλη»

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μαλακαπής, Πυλαίας, Κρυονερίου, ο Σύνδεσμος Κωνσταντινοπολιτών, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης και η […]