Κοινωνία

Συγχαρητήριο μήνυμα δημάρχου Κιλκίς στον Κιλκισιώτη αστυφύλακα Π.Παπαδόπουλο για τη διάκρισή του στους παγκόσμιους αγώνες αστυνομικών WPFG

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον στίβο σε αγώνες δρόμου των 100 μέτρων και των 200 μέτρων, έλαβε ο αστυνομικός Παύλος Παπαδόπουλος στους Παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών WPFG 2022 που διεξήχθησαν στο Ρότερνταμ Ολλανδίας από 22 έως 31 Ιουλίου 2022.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη

“Θερμά συγχαρητήρια στον Κιλκισιώτη αστυφύλακα Παύλο Παπαδόπουλο για τις υψηλές επιδόσεις του στους φετινούς παγκόσμιους αγώνες Αστυνομικών και Πυροσβεστών WPFG που διεξήχθησαν στο Ρότερνταμ Ολλανδίας.

Τα δύο χάλκινα μετάλλια που κέρδισε ο νεαρός συμπολίτης μας, που υπηρετεί στον Πειραιά, στους αγώνες δρόμου των 100 μέτρων και των 200 μέτρων, αγωνιζόμενος με τα εθνικά μας χρώματα στην ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας, ανέβασαν στο βάθρο της νίκης τη χώρα μας και την Ευρώπη.

Το Κιλκίς και οι νέοι του, εμφορούμενοι από τις ευγενείς αξίες του αθλητισμού, δοξάζουν τον τόπο μας και μας κάνουν περήφανους”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]