Συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιά την μεταφορά μαθητών μπροστά από το διοικητήριο

Γενικά /

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σχολείων του δήμου Παιονίας γιά το θέμα της (μη) μεταφοράς μαθητών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στον χώρο προ του διοικητηρίου, με ώρα έναρξης 10 το πρωί.
Στην κινητοποίηση, την οποία ξεκίνησαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων της Γουμένισσας, ήτοι των δύο δημοτικών σχολείων, του γυμνασίου και του λυκείου, συμμετέχουν σε επίπεδο συλλόγων γονέων και άλλα σχολεία, όπως το λύκειο και το 2ο δημοτικό Πολυκάστρου και δημοτικό Π.Αγιονερίου, στο οποίο μάλιστα χθες ο τοπικός σύλλογος γονέων προέβη σε έμπρακτη διαμαρτυρία αποκλείοντας την πρόσβαση των μαθητών στις αίθουσες γιά μάθημα.

Την συμπαράστασή του προς τους κινητοποιημένους συλλόγους γονέων εκφράζει ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Παιονίας, με ψήφισμα το οποίο υπογράφουν ο πρόεδρος Χρήστος Πετσανούκης και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Κρόντης, αναφέρονται τα εξής:

«Ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Παιονίας συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Γουμένισσας προκειμένου να ξεκινήσουν οι μεταφορές των μαθητών από τον τόπο διαμονής τους στα σχολεία.

Οπωσδήποτε επιβάλλεται να ξεκινήσει η μεταφορά των μαθητών χωρίς καμμία καθυστέρηση. Πρέπει να καλυφθούν όλα τα δρομολόγια, που υπάρχουν και επί πλέον, να καλυφθεί η ανάγκη γιά μεταφορά των μαθητών όπου προκύπτουν νέα δρομολόγια».

Περισσότερα

Συνεργασία δημάρχου Κιλκίς με τον Γεν. Γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών για το πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’

Συνεργασία με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών είχε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατά την επίσκεψη του Μιχάλη Σταυριανουδάκη […]

Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας η μονάδα λυματολάσπης της ΔΕΥΑΚ με 6.836.316 ευρώ

Η διαχείριση της λυματολάσπης από τους βιολογικούς καθαρισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με έναν συνδυασμό πρωτοποριακών μεθόδων, που περιλαμβάνει τεχνολογίες […]

Δείτε ακόμα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]