Γενικά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιά την μεταφορά μαθητών μπροστά από το διοικητήριο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σχολείων του δήμου Παιονίας γιά το θέμα της (μη) μεταφοράς μαθητών θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στον χώρο προ του διοικητηρίου, με ώρα έναρξης 10 το πρωί.
Στην κινητοποίηση, την οποία ξεκίνησαν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων της Γουμένισσας, ήτοι των δύο δημοτικών σχολείων, του γυμνασίου και του λυκείου, συμμετέχουν σε επίπεδο συλλόγων γονέων και άλλα σχολεία, όπως το λύκειο και το 2ο δημοτικό Πολυκάστρου και δημοτικό Π.Αγιονερίου, στο οποίο μάλιστα χθες ο τοπικός σύλλογος γονέων προέβη σε έμπρακτη διαμαρτυρία αποκλείοντας την πρόσβαση των μαθητών στις αίθουσες γιά μάθημα.

Την συμπαράστασή του προς τους κινητοποιημένους συλλόγους γονέων εκφράζει ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Παιονίας, με ψήφισμα το οποίο υπογράφουν ο πρόεδρος Χρήστος Πετσανούκης και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Κρόντης, αναφέρονται τα εξής:

«Ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Παιονίας συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Γουμένισσας προκειμένου να ξεκινήσουν οι μεταφορές των μαθητών από τον τόπο διαμονής τους στα σχολεία.

Οπωσδήποτε επιβάλλεται να ξεκινήσει η μεταφορά των μαθητών χωρίς καμμία καθυστέρηση. Πρέπει να καλυφθούν όλα τα δρομολόγια, που υπάρχουν και επί πλέον, να καλυφθεί η ανάγκη γιά μεταφορά των μαθητών όπου προκύπτουν νέα δρομολόγια».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας