Πολιτισμός

Καλλιτεχνικό φεστιβάλ φιλοζωίας στο θέατρο Λόφου Κιλκίς

Μεγάλο καλλιτεχνικό φεστιβάλ φιλοζωίας με τίτλο “Stray Paws Art Festival” θα πραγματοποιήσει ο Φιλοζωϊκός σύλλογος Κιλκίς την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 7.30 το απόγευμα στο θέατρο Λόφου Κιλκίς.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα εξής:

“Με μεγάλη χαρά, σας προσκαλούμε στο καλλιτεχνικό μας φεστιβάλ φιλοζωίας, μια ολοκαίνουργια ιδέα μεγάλης σημασίας για τα αδέσποτα του τόπου μας και τους εθελοντές του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Κιλκίς.

Μέσω του φεστιβάλ μας, οι καλλιτέχνες έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν για τα αδέσποτα της περιοχής τους κάνοντας αυτό που αγαπάνε όσο τίποτε άλλο στην ζωή τους.

Ευχόμαστε το φεστιβάλ αυτό, όχι μόνο να γίνει θεσμός στην πόλη μας, αλλά και να εμπνεύσει άλλες περιοχές της χώρας ώστε να προχωρήσουν σε παρόμοιες δράσεις για τον τόπο τους.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει γνωστά τοπικά μουσικά σχήματα που θα εμφανιστούν εθελοντικά για να στηρίξουν την προσπάθειά μας.

Τα σχήματα αυτά είναι:
Baguetterie – CDF
Mémoire
Sugar Factory
Ρητορικά Χαλίκια

Πέρα από το μουσικό κομμάτι, το φεστιβάλ θα περιέχει και το καλλιτεχνικό Bazaar, όπου μικροί και μεγάλοι καλλιτέχνες από διάφορους πολιτιστικούς φορείς της πόλης θα ετοιμάσουν και θα παρουσιάσουν έργα με θέμα τα ζώα. Τα έργα αυτά θα είναι μια δωρεά προς τον Φιλοζωϊκό Σύλλογο Κιλκίς, τα οποία και θα διατεθούν προς πώληση κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, για την οικονομική στήριξη του συλλόγου και την προσπάθεια που κάνει για τα ζώα του τόπου μας όλα αυτά τα χρόνια.

Στο καλλιτεχνικό μας Bazaar θα συμπεριλεφθούν και δωρεές καλλιτεχνών που ανταποκρίθηκαν στην δημόσια πρόσκληση που έχουμε κάνει, μιας και τυγχάνει για διάφορους λόγους να μην ανήκουν σε κάποιον από τους πολιτιστικούς φορείς της πόλης.

Προς το τέλος του φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στην οποία θα συμμετάσχουν με τον λαχνό τους όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων, όπου και θα μοιράσουμε συνολικά 7 δώρα, με το κορυφαίο από αυτά να είναι ένα voucher των €200, προσφορά του Freddy Tattoo Studio Κιλκίς και τα υπόλοιπα να είναι διάφορα έργα τέχνης που θα επιλεχθούν από τις δωρεές των συμμετεχόντων.

Οι συμμετέχοντες για το κομμάτι του Bazaar και της κλήρωσης είναι:
Καλλιτεχνικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ίριδα
Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία Τέχνη Κιλκίς
Καλλιτεχνικό Σύνολο Πόλις
Freddy Tattoo Studio
ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος
ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Το κόστος εισιτηρίου είναι: €10 (δωρεάν είσοδος για παιδιά μέχρι και 12 ετών).

Πέρα από τον λαχνό για την κλήρωση, στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται ένα σνακ με ένα ποτήρι κρασί ή έναν χυμό που θα είναι διαθέσιμα στην είσοδο του θεάτρου.

Το κρασί είναι μια προσφορά από το Οινοποιείο Αϊδαρίνη, το οποίο και ευχαριστούμε πολύ.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στους παρακάτω χώρους της πόλης του Κιλκίς:
– Bar Space Monkeyz (Μητροπολίτου-Χαρίτωνος 12-14)
– Beer Bar Restaurant Τρυποκάρυδος (Αλ. Γιαλαμίδη 3)
– Freddy Tattoo Studio (Καραολή και Δημητρίου 12)
– Beer House Art Cafe (25ης Μαρτίου 3)
– Cafe Bar Λόφος (Λόφος Αγ. Γεωργίου Κιλκίς)
– Το Στέκι της Τέχνης, Μεταλλικό Κιλκίς
– Βιβλιοχαρτοπωλείο Σύμμετρο (21ης Ιουνίου 53)
– Κέντρο αισθητικής Sotie (Ελ. Βενιζέλου 48)
– Καφεκοπτείο Καφέδες Μερώπη (21ης Ιουνίου 125)
– Κατάστημα ρούχων Nellys (21ης Ιουνίου 159)
– Λογιστικό γραφείο Χριστούδης Χρήστος (Διογένους 6)

Για όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθειά μας από την περιοχή του Πολυκάστρου, μπορούν να βρουν τα εισιτήρια προπώλησης για το φεστιβάλ μας στο ΚΤΕΛ Πολυκάστρου.

Όλα τα έσοδα του φεστιβάλ θα πάνε στον Φιλοζωϊκό Σύλλογο Κιλκίς για να βοηθηθεί στον δύσκολο καθημερινό αγώνα που κάνει για τα αδέσποτα του τόπου μας.

Στηρίξτε αυτήν την όμορφη προσπάθεια που κάνουμε. Σας περιμένουμε όλους εκεί”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα