Αθλητισμός

Στο ράλλυ Αλμυρού Μαγνησίας, 10 και 11 Ιουνίου, ο Νίκος Βάτσος

Στο ράλλυ Αλμυρού Μαγνησίας, που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο, συμμετέχει η «Βάτσος Ράλλυ Τημ», με ένα πλήρωμα.

Συγκεκριμένα θα αγωνισθεί ο Νίκος Βάτσος, με συνοδηγό την Μαρία Κυρλαγκίτση, με αυτοκίνητο Ρενώ Κλιό 230 ίππων, στην κατηγορία C3 (μέχρι 2.000 κυβικά εκατοστά).

Η παρουσίαση των συμμετεχόντων θα γίνει το Σάββατο 10.6.23, στην αφετηρία του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11.6.23, επί πέντε ειδικών διαδρομών, με ώρα εκκίνησης 10 το πρωί.

Η συμμετοχή της «Βάτσος Ράλλυ Τημ» προέκυψε εκτάκτως, μετά την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, ότι ο αγώνας συμπεριελήφθη στο επίσημο πρόγραμμα του κυπέλλου, τόσο της Βορείου όσο και της Νοτίου Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εδρεύων στον Καμπάνη φορέας αγωνιστικού αυτοκινήτου του νομού έχει φετινό αντικειμενικό σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσία στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]