Αθλητισμός

Στο ράλλυ Αλμυρού Μαγνησίας, 10 και 11 Ιουνίου, ο Νίκος Βάτσος

Στο ράλλυ Αλμυρού Μαγνησίας, που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο, συμμετέχει η «Βάτσος Ράλλυ Τημ», με ένα πλήρωμα.

Συγκεκριμένα θα αγωνισθεί ο Νίκος Βάτσος, με συνοδηγό την Μαρία Κυρλαγκίτση, με αυτοκίνητο Ρενώ Κλιό 230 ίππων, στην κατηγορία C3 (μέχρι 2.000 κυβικά εκατοστά).

Η παρουσίαση των συμμετεχόντων θα γίνει το Σάββατο 10.6.23, στην αφετηρία του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11.6.23, επί πέντε ειδικών διαδρομών, με ώρα εκκίνησης 10 το πρωί.

Η συμμετοχή της «Βάτσος Ράλλυ Τημ» προέκυψε εκτάκτως, μετά την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, ότι ο αγώνας συμπεριελήφθη στο επίσημο πρόγραμμα του κυπέλλου, τόσο της Βορείου όσο και της Νοτίου Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο εδρεύων στον Καμπάνη φορέας αγωνιστικού αυτοκινήτου του νομού έχει φετινό αντικειμενικό σκοπό την καλύτερη δυνατή παρουσία στους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ούτε λόγος… γιά «ισοπαλία»!

Για όσους πιστεύουν, ότι το ανωτέρω φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι «τραβηγμένο» από κάποιο εκλογικό κέντρο, όπου πρόκειται να διενεργηθούν δημοτικές εκλογές, […]

Βασίλης Ρόκος: Η Κεντρική Μακεδονία αθωράκιστη στις προ των πυλών μεγάλες καταστροφές- Περιβάλλον και ανθρώπινες ζωές στο συρτάρι της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης»

«Προτεραιότητά μας η προστασία του περιβάλλοντος» διατυμπανίζει η απερχόμενη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δυστυχώς όμως για το περιβάλλον και […]