Πολιτική

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης

Την Παρασκευή 15 Απριλίου, ο βουλευτής ν. Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης επισκέφθηκε την δομή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ – ΜΕΑ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς.

Κατά την επίσκεψή του ο Βουλευτής βρέθηκε με τους ωφελούμενους της δομής του ΚΔΑΠ ΜΕΑ και αφού τους πρόσφερε χρήσιμα γι’ αυτούς δώρα, τους ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Παράλληλα συνομίλησε και ξεναγήθηκε από τους υπευθύνους της δομής στους χώρους εκπαίδευσής τους.

Από την πλευρά του ο βουλευτής εξήρε το έργο των ανθρώπων που εργάζονται στη δομή, τονίζοντας την οργανωμένη και με ιδιαίτερη φροντίδα προσφορά των υπηρεσιών τους στους ωφελούμενους με την αγαστή συνεργασία των οικογενειών τους.

Κλείνοντας την επίσκεψή του ο βουλευτής ευχαρίστησε τους υπευθύνους του ΚΔΑΠ- ΜΕΑ για την φιλοξενία και την ενημέρωση, τους ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, υποσχόμενος ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους σε οποιαδήποτε περίπτωση που θεωρούν ότι θα τους είναι χρήσιμος.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]