Στην αναβολή της εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας του δικηγορικού συλλόγου Κιλκίς οδήγησε η πτώση του πρώτου χιονιού στο νέο έτος στην πόλη του Κιλκίς την Κυριακή 12.1.25.
Μια εκδήλωση στην οποία μάλιστα επρόκειτο να παραστεί ο πάλαι ποτέ πρόεδρος του και νυν υπουργός Δικαιοσύνης Γεώργιος Φλωρίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας κατά την διάρκεια της κοπής επρόκειτο να εξαγγείλει και την υπογραφή σύμβασης του υπουργείου με ιδιώτη κιλκισιωτη ιδιοκτήτη πολυόροφης οικοδομής επί της 21ης Ιουνίου 203 (εκεί όπου στεγάζεται μέχρι πρότινος το δασαρχείο) για την εγκατάσταση εκεί τού δικαστικού μεγάρου Κιλκίς.
Έως ότου βεβαίως κατασκευασθεί το νέο δικαστικό μέγαρο που θυμίζουμε ότι προσφάτως ετέθη ο θεμέλιος λίθος παρουσία του κ. υπουργού με χωροστατούντα στην τελετή αγιασμού τον οικουμενικό Πατριάρχη κκ. Βαρθολομαίο, κατά την εδώ επίσκεψη του τελευταίου λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2024.
Σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η σχετική ανακοίνωση για την μίσθωση του εν λόγω ανακαινισμένου εσχάτως κτιρίου θα γίνει πιθανότατα μέσα στην προσεχή εβδομάδα.












