Αθλητισμός

Στην «δίνη» τεραστίων προβλημάτων ο «νταμπλούχος» Απόλλων Ευρώπου

Ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί επιχειρεί ο «νταμπλούχος» ΕΠΣ Κιλκίς Απόλλων Ευρώπου.

Μετά τις πανηγυρικές εκδηλώσεις γιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος (αναμονή 53 ετών) και του κυπέλλου (αναμονή 35 ετών), ο μεγάλος φετινός πρωταγωνιστής εισήλθε σε «κυκλώνα» τεραστίων προβλημάτων, και θα χρειαστεί συνένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων και ολοκληρωτική ανασύνταξη, γιά να αποφύγει δυσάρεστες περιπέτειες.

Η συμμετοχή της ομάδας στους αγώνες διαβάθμισης («μπαράζ») ανάμεσα σε πρωταθλητές ενώσεων γιά άνοδο στην Γ΄Εθνική, χαρακτηρίζεται πλέον ως διαδικαστική.

«Αφετηρία» των αρνητικών εξελίξεων απετέλεσε η οριστική αποχώρηση από τα διοικητικά δρώμενα του βασικού φετινού οικονομικού «στυλοβάτη» Δημήτρη Κικίρη.

Ακολούθησε η άμεση παραίτηση του Επταλοφίτη προπονητή Στάθη Στεφανίδη, πρωτεργάτη των αγωνιστικών επιτυχιών.

Η συνέχεια περιελάμβανε το αγωνιστικό «σοκ». Ούτε λίγο ούτε πολύ, γιά διάφορους λόγους δεν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δέκα ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι έξι βασικότατοι (Γιάννης Τσολακίδης, Γιάννης Μπαμπαλής, Γιώργος Κατηριάδης, Γιώργος Βαρότσης, Γιώργος Μπερούκας, Χρήστος Παρπουτσής) και οι τέσσερες σημαντικότατες εφεδρικές επιλογές (Γιάννης Πελτέκης, Βαγγέλης Κύρτζος, Γιάννης Στεφανίδης, Περικλής Βελλίνης).

Απέμειναν μόλις ένδεκα διαθέσιμες επιλογές (Κώστας Δουλκερίδης, Κώστας Ζάλτος, Πέτρος Καφετζής, Στέφανος Ματζάρης, Ανδρέας Χαραβιτίδης, Θανάσης Αϊβάζης, Δημήτρης Ευθυμιάδης, Μάριος Παπαδόπουλος, Γιώργος Αναστασιάδης, Φίλιππος Παυλίδης, Αλέξανδρος Σαββουλίδης), με τον τελευταίο να είναι ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας και εξ ανάγκης να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή!

Εναγωνίως αναζητήθηκαν «παροπλισμένα» δελτία, και μετά από ένα χρόνο «βγήκαν από τη ναφθαλίνη», για να προσφέρουν αγωνιστικές υπηρεσίες οι Νίκος Πεντέρης και Πασχάλης Αϊβάζης.

Ο Απόλλων Ευρώπου πορεύθηκε με δεκατρία δελτία, ενώ ως υπηρεσιακός προπονητής κλήθηκε να βοηθήσει ο περυσινός τεχνικός καθοδηγητής της ομάδας και φετινός του Εθνικού Αξιούπολης Αλέξης Κυριακίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης: “Κύριε Γκουντενούδη η ανεπάρκεια της διοίκησης σας είναι αποδεδειγμένη και καταχωρημένη στην συνείδηση των πολιτών

Αυτό δεν αλλάζει με την παραπληροφόρηση που επιχειρείτε συνέχεια. Στις 1 Σεπτεμβρίου του 2019 εσείς σαν πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ παραδώσατε […]

Βασίλης Ρόκος: SOS των αστυνομικών για την μεταστέγαση του ΤΣΦ Παιονίας στον σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης

Με αντιπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς συναντήθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ρόκος, μετά το σοβαρό ζήτημα […]