Κοινωνία

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοτικός υπάλληλος Νίκος Εφραιμίδης

Μιά νέα απώλεια μετράει η κοινωνία της Τερπύλλου, αλλά και η μεγάλη οικογένεια του δήμου Κιλκίς, αυτήν του 60χρονου δημοτικού υπαλλήλου Νίκου Εφραιμίδη, σκορπίζοντας τη θλίψη στην δημοτική ενότητα των Κρουσίων.

Ο ίδιος αγωνιστής και μαχητής, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη έναντι του κορωνοϊού, και μετά από πολλές μέρες νοσηλείας, όντας διασωληνομένος στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, χθες το βράδυ του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου 2022, πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων!

Η ανάρτηση του πολιτιστικού συλλόγου Διβουνιωτών είναι χαρακτηριστική για την αγάπη της τοπικής κοινωνίας προς το πρόσωπό του:

“Η ξαφνική απώλεια κάνει πιο βαριά τη λύπη μας. Στάθηκες πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα. Ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του. Αγαπητέ Νικόλα καλό ταξίδι. Καλό παράδεισο. Στην οικογένειά του, στους οικείους του και στα αγαπημένα του πρόσωπα απευθύνουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια μας. Αιώνια η μνήμη σου”.

Στην είσοδο του νέου χρόνου μετρούμε δυστυχώς μια ακόμη απώλεια ενός συνανθρώπου μας από τον φονικό ιό της πανδημίας.

Συλλυπητήριο μήνυμα δημάρχου Κιλκίς

Ο δημοτικός υπάλληλος του δήμου Κιλκίς, ο καλός συμπολίτης μας και οικογενειάρχης Νίκος Εφραιμίδης έφυγε από κοντά μας βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική μας κοινωνία.

Στους οικείους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια και τους εύχομαι την εξ ύψους παρηγορία.

Συλλυπητήριο μήνυμα των δημοτικών υπαλλήλων Κιλκίς

Συλλυπητήριο μήνυμα των δημοτικών υπαλλήλων Κιλκίς για την απώλεια του Νίκου Εφραιμίδη
Με θλίψη αποχαιρετούμε τον φιλότιμο και εργατικό συνάδελφο ΝΙΚΟ ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ, τον οποίο νίκησε ο κορωναϊός μετά από πολυήμερη μάχη.

Εκφράζουμε στην οικογένειά του, στους οικείους του και στους φίλους του τα πλέον θερμά συλλυπητήριά μας.

Ο Ν.Εφραιμίδης υπεύθυνος και συνεπής προσέφερε όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εργασίας του στον Δήμο Κιλκίς και για αυτό θα τον θυμόμαστε πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αιωνία η μνήμη Του.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]