Πολιτική

Ευρ.Στυλιανίδης: «Δεν είναι καιρός γιά υποσχέσεις»

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13.9.15 στο κινηματοθέατρο «Αστρον» η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Ροδόπης, πρώην Υπουργός και υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την Κεντρική Μακεδονία Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Στυλιανίδης ανέλυσε διεξοδικώς την κατάσταση στην οποία παραδόθηκε η χώρα την 25 Ιανουαρίου και στην δεινή θέση, στην οποία αυτή έχει περιέλθει. Τόνισε, ότι «η ανέξοδη πολιτική παροχολογίας δεν συνάδει με τις συνεχείς θυσίες του ελληνικού λαού και πλέον δεν είναι καιρός για υποσχέσεις αλλά για σκληρή προσπάθεια για ανάκαμψη».

Ιδιαιτέρως αναφέρθηκε στο αγροτικό ζήτημα και κυρίως στην «αδικία της υπερφορολόγησης των μικρομεσαίων αγροτών», ενώ ανέλυσε σφαιρικά και την κατάσταση της οικονομίας, το μεταναστευτικό και όλα τα μείζονα θέματα της καθημερινότητας.

Τέλος κάλεσε όλους να ψηφίσουν «την παράταξη της λογικής και του έργου, την ΝΔ για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα της χώρας μέσα στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι χωρίς τις παλινωδίες του τελευταίου επταμήνου.

Ο κ. Στυλιανίδης συνόψισε την πολιτική της ΝΔ στο τετράπτυχο των «Α», ήτοι της αλήθειας, της αξιοσύνης, της αποτελεσματικότητας και της αλληλεγγύης, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικώς: «Δεν ήρθαμε γιά να υποσχεθούμε, αλλά γιά να προσπαθήσουμε. Θα παλέψουμε και θα επιτύχουμε».

Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Στυλιανίδη έγινε η επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου νομού Κιλκίς του κόμματος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]