Αθλητισμός

Στελέχη του Καραγιάννη προκρίθηκαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καραγιάννης Ευρώπου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην άμμο, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το Σάββατο 24.5.14 σε διαμορφωμένο χώρο της παραλίας της Κατερίνης.
Ο παλαιστικός σύλλογος του Ευρώπου κατέλαβε την δεύτερη θέση της κατάταξης των κατηγοριών ανδρών και εφήβων, ενώ τέσσερα στελέχη του εξασφάλισαν την συμμετοχή του στα παγκόσμια πρωταθλήματα ανδρών, εφήβων και γυναικών, οι αγώνες των οποίων θα διεξαχθούν από την Πέμπτη 3 έως και την Κυριακή 6.7.14 στον ίδιο χώρο!
Πρόκειται γιά τους Θεοδόση Παυλίδη, πρωταθλητή στα 90κ. ανδρών, Παύλο Κυριακίδη, πρωταθλητή στα 80 κ. τόσο των ανδρών όσο και των εφήβων, Μιχάλη (Γιώργος) Αφκοποσβίλι, δευτεραθλητή στα 70 κ. τόσο των ανδρών όσο και των εφήβων και Χριστίνα Χατζηνικολάου, δευτεραθλήτρια στα 70κ γυναικών.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΡΩΠΟΥ
Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν επίσης οι Πέτρος Καφετζής, τέταρτος στα 70κ. εφήβων και Φάνης Κουρουτζής έβδομος στα 80κ. εφήβων.
Με την εντυπωσιακή αυτή εμφάνισή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που και επισήμως πλέον αναγνωρισμένου αθλήματος της πάλης στην άμμο, ο Καραγιάννης Ευρώπου απέδειξε και πάλι ότι δεν είναι τυχαία τόσο η «πρωτοκαθεδρεία» του στον νομό Κιλκίς όσο και η παρουσία του στα «σαλόνια» της ελληνικής πάλης, χάρη στο αθόρυβο ουσιαστικό έργο το οποίο επιτελείται σ’ αυτόν, και ειδικότερα στο «φυτώριό» του.
Ενα έργο, το οποίο μπορεί στην συνέχεια να επιτελεσθεί υπό λιγότερο πιεστικές συνθήκες γιά τους αθλούμενους νέους, από την στιγμή που η Πολιτεία επανέφερε τον θεσμό της μοριοδότησης γιά την τριτοβάθμια εκπαίδευση, γιά τους μαθητές που διακρίνονται σε υψηλό επίπεδο στον τομέα του αθλητισμού.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα