Προτάσεις

Second hand με ποιότα από πρώτο χέρι στο Κιλκίς

Second hand στο ποιοτικό ντύσιμο με μεταχειρισμένα ρούχα όλων των ειδών και αντικειμένων από δεύτερο χέρι.

Διαλέγουμε Second hand προστατεύοντας το περιβάλλον και το πορτοφόλι μας, με εξαιρετικής ποιότητας ρούχων.

Κατάστημα μεταχειρισμένων ενδυμάτων που εισάγονται από την Σουηδία στο κέντρο του Κιλκίς.

Η αγορά second hand ρούχων είναι μία πολύ πιο οικονομική λύση για όσους επιθυμούν να ντυθούν με στυλ, αλλά δεν επιθυμούν να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Παράλληλα, έχει παρατηρηθεί ότι μία τέτοιου είδους αγορά αποτελεί μια συνειδητή επιλογή, με στόχο την αγορά ενός ρούχου καλής ποιότητας, με διαχρονική αξία και χαμηλού περιβαλλοντικού κόστους.

Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 7, Κιλκίς

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 694 451 6342

Τις αγορές «δεύτερο χέρι» και το κυνήγι προσφορών και εκπτωτικών μορφών αναδεικνύει ως ευκαιρίες αγορών η έρευνα Απριλίου.

Καθώς οι συνθήκες στην αγορά γίνονται δυσκολότερες, οι Έλληνες καταναλωτές αναζητούν πολύ πιο συστηματικά τις καλύτερες ευκαιρίες στις αγορές τους.

Μεταξύ άλλων, οκτώ στους δέκα Έλληνες αξιοποιούν ειδικές προσφορές, εκπτωτικά κουπόνια, ηλεκτρονικούς εκπτωτικούς κωδικούς, με τους τελευταίους να αποτελούν την πιο δημοφιλή μορφή αξιοποίησης των αγοραστικών ευκαιριών που προσφέρουν οι επιχειρήσεις στους καταναλωτές τους.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]