Αθλητισμός

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Εθνικού Ν.Αγιονερίου στα Άνω Πορροϊα

Με την καθοδόγηση του Κιλκισιώτη προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη, παλαιμάχου άσσου των Δόξας Χέρσου, Κιλκισιακού και ΑΕ Πολυκάστρου ξεκίνησε την Τετάρτη 29.7.15, με την πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας, η προετοιμασία γιά την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πρώτες προπονήσεις θα διεξαχθούν έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, στο γήπεδο Ν.Αγιονερίου, ενώ την προσεχή Δευτέρα η αποστολή της ομάδας θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο τΓΙΩΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣων Άνω Πορροϊων Σερρών γιά το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Εν τω μεταξύ ο σύλλογος του Ν.Αγιονερίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου Νέστορα Στεφανίδη, επιθετικού με σταδιοδρομία σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, που ξεκίνησε από το «φυτώριο» του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και αναδείχθηκε στον Κιλκισιακό.

Επίσης, στην δύναμη του Εθνικού εντάχθηκε ως δανεικός γιά μία περίοδο ο Θανάσης Γιώτας από τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]