Αθλητισμός

Ο στατιστικός «καθρέφτης» της 2ης αγωνιστικής β΄κατηγορίας ΕΠΣΚ

Χορήγι και Φύσκα είναι πλέον οι μόνες ομάδες στο μηδέν. Ν.Αγιονέρι και Βαπτιστής «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους στον α΄όμιλο β΄κατηγορίας, μένοντας οι μόνοι αήττητοι, ενώ το πρώτο έμεινε το μόνο με απαραβίαστη εστία. Χωρίς βαθμό το Ηλιόλουστο. Διπλή ισοβαθμία και στην κορυφή του β΄ομίλου με Βάθη και Μεταλλικό να σημειώνουν το «δύο στα δύο». Η πρώτη είναι η μόνη που κράτησε ανέπαφη την εστία, η Νίκη Ευκαρπίας η μόνη που δεν «βρήκε» ακόμη δίχτυα και η ΑΕ Πεδινού η μόνη χωρίς βαθμό. Δεν έφτασαν ακόμη στο «τρίποντο» Νίκη Ευκαρπίας και Κοιλάδι, όπως και η Ξηρόβρυση η οποία, όμως, διατήρησε το αήττητο με την δεύτερη ισοπαλία της.

Ν.Αγιονέρι και Βαπτιστής συμπλήρωσαν δύο νίκες επί ισαρίθμων αγώνων και «μοιράζονται» την κορυφή του α΄ομίλου β΄κατηγορίας, όντας οι μόνες αήττητες ομάδες, με το πρώτο να είναι και το μόνομε απαραβίαστη εστία.

Την νίκη αγνοούν Ν.Γυναικόκαστρο και Βαλτοτόπι, ενώ το ουραγό Ηλιόλουστο, η πρώτη ομάδα με διψήφιο αριθμό παθητικών τερμάτων αγνοεί και τον βαθμό.

Από τον όμιλο αυτό απουσίασε η ισοπαλία.

Διπλή ισοβαθμία και στην κορυφή του β΄ομίλου, όπου Βάθη και Μεταλλικό «ζευγάρωσαν» τις νίκες στους ισάριθμους αγώνες.

Η πρώτη έμεινε η μόνη που κράτησε ανέπαφα τα δίχτυα, ενώ η Νίκη Ευκαρπίας η μόνη που δεν «βρήκε τον δρόμο» προς αυτά, ενώ μαζί με το Κοιλάδι και την Ξηρόβρυση είναι οι ομάδες χωρίς νίκη. Ωστόσο, η τελευταία διατήρησε το αήττητο με τις δύο ισοπαλίες επί ισαρίθμων αγώνων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]

“Μιλούσε”… το ήθος του!

“Στην μουσική, αρχής γενομένης από την βυζαντινή, με “μύησε” από μικρό παιδί ο εξαίρετος ψάλτης, που είχαμε στο χωριό, Θοδωρής […]