Αθλητισμός

Σταθερή αξία ο Α.Σαμανίδης ασημένιος πανελληνιονίκης ανδρών

Σταθερή αξία στο άθλημα της ελευθέρας πάλης απέδειξε για άλλη μία φορά, ότι παραμένει ο Κιλκισιώτης αθλητής Αλέξανδρος Σαμανίδης.

Ο πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς πρόσθεσε έναν ακόμη «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» επιτυχιών και διακρίσεών του σε πανελλήνιο επίπεδο, αναδειχθείς δευτεραθλητής Ελλάδος ανδρών 2020, στην κατηγορία των 74 κιλών, με βάσιμα παράπονα για αδικία από τους κριτές στα δύο τελευταία σημεία, με τα οποία «χρεώθηκε» στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με επακόλουθο την ήττα με 5-4 από τον Μπιμπάουμ συλλόγου του Ασπροπύργου Πειραιώς.

Στον πρώτο πεντάλεπτο γύρο ο Κιλκισιώτης πρωταθλητής προηγήθηκε με 1-0, ενώ δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα προηγείτο με 4-2, ενώ ακόμη και μετά την μείωση σε 4-3 από τον αντίπαλό του έδειχνε, ότι είχε «το πάνω χέρι» είτε για να κερδίσει ένα ακόμη σημείο είτε για να διατηρήσει την διαφορά του ενός.

Η αποστολή του ΓΑΣΚ υπέβαλε ένσταση για τις δύο τελευταίες παρατηρήσεις εις βάρος του Σαμανίδη, αμφισβητώντας τις εντονώτατα, όμως η αρχική απόφαση δεν άλλαξε.

Ανεξαρτήτως αυτού, το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών δεν παύει να είναι… ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών, δηλαδή μία σημαντική επιτυχία όχι μόνο για τον Αλέξανδρο Σαμανίδη και τον ΓΑΣΚ, αλλά για την κιλκισιώτικη πάλη γενικότερα.
Οι αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης ανδρών διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 4 και 5.1.20, στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα Αθηνών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]