Πολιτική

Σ.Καζαντζίδης: “Τα μάτια μας ανοιχτά γιατί ο εχθρός της οπισθοδρόμησης παραμονεύει”

“Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις γιά τον δήμο Κιλκίς” υπογραμμίζει με ανακοινωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς και πρόεδρος εποπτικού συμβουλίου περιφερειακής ένωσης δήμων Κ.Μακεδονίας Αναστάσιος Καζαντζίδης στην οποία αναφέει τα εξής:

“Ως δημοτική παράταξη ενημερώνουμε τους δημότες του Κιλκίς με τον θεσμικό μας ρόλο για τις διάφορες φημολογίες και κυρίως αστοχίες παραγόντων της Κεντρικής Πολιτικής σκηνής της πατρίδας μας, που το τελευταίο διάστημα έβαλαν στόχο την επιστροφή της περιοχής μας στην οπισθοδρόμηση.

Μετά λοιπόν τις λεκτικές επιθέσεις που δέχτηκε το Κιλκίς για την πιθανή μεταφορά της 71ης ταξιαρχίας σε άλλη περιοχή της χώρας και την ξεκάθαρη όμως άρνηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και σε εμένα αλλά και στον θεσμικό εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στην κυβέρνηση υφυπουργό κ. Γεωργαντά, έρχεται σήμερα η αλληλογραφία με το ίδιο υπουργείο που βάζει στόχο την μετακίνηση του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης (ΠΚΕΕΥΕ)που εδρεύει στην Κρηστώνη, στα Χανιά της Κρήτης!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το θέμα το άνοιξε ο κρητικός πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην υπουργός Άμυνας κύριος Αποστολάκης επί ΣΥΡΙΖΑ το 2015, επειδή – όπως λένε πληροφορίες της εποχής – ήθελε να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης ….αλλά τελικά υπήρξαν αντιδράσεις λόγω κόστους της μεταφοράς και η διαδικασία σταμάτησε.

Σήμερα λοιπόν κάποιοι πάλι από την Κρήτη, βάλθηκαν να επαναφέρουν το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταφορά του ΠΚΕΕΥΕ από το Κιλκίς.

Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι ο επικεφαλής υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε οποιαδήποτε πιθανότητα μετακίνησης του Πολυεθνικού κέντρου από το Κιλκίς.

Όμως δεν πρέπει να μένουμε αδρανείς. Ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά γιατί ο εχθρός της οπισθοδρόμησης παραμονεύει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις.

Όλοι μαζί”.

Περισσότερα

Στ.Παραστατίδης: Τρεις προτάσεις για την αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης στη χώρα και την αναδιανομή του πλούτου

Παρουσίασε στοιχεία για το φορολογικό πλαίσιο στη χώρα, αλλά και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Στο κάδρο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]