Πολιτική

Ν.Σωτηριάδου (πρώτη σε σταυρούς), Α.Βεργίδης και Σ.Παπουλίδης η τριάδα μας στο περιφερειακό συμβούλιο

Η Αναστασία (Νατάσα) Σωτηριάδου, ο Ανδρέας Βεργίδης και ο Σταμάτης Παπουλίδης συγκροτούν την τριάδα, που θα εκπροσωπεί κατά την επόμενη πενταετία την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς στο περιφερειακό συμβούλιο Κ. Μακεδονίας.

Η πρώτη, που κατήλθε με το ψηφοδέλτιο «Αλληλεγγύη» του πανηγυρικώς επανεκλεγέντος περιφερειάρχου Απόστολου Τζιτζικώστα, που υποστηρίχθηκε από την ΝΔ, ήλθε… πρώτη σε σταυρούς προτίμησης, συγκεντρώνοντας 7.186, με δεύτερο τον «ομόστεγό» της στο ίδιο ψηφοδέλτιο απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, που ψηφίσθηκε από 6.954 συμπολίτες.

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Παπουλίδης συγκέντρωσε 2.942 ψήφους, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον συνδυασμό «Πράξεις γιά την Μακεδονία» του «εκλεκτού» του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Παπαστεργίου, έναντι 2121 του Στέφανου Μάλγαρη.

Είναι η πρώτη φορά, που εκλέγεται ο κ. Παπουλίδης, ενώ η Νατάσα Σωτηριάδου εξελέγη γιά δεύτερη συνεχή θητεία και ο Ανδρέας Βεργίδης γιά τρίτη».

Σε επίπεδο συνδυασμών στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς η επικράτηση της «Αλληλεγγύης» υπήρξε συντριπτική με 27.321 ψήφους, ενώ ο συνδυασμός «Πράξεις γιά την Μακεδονία συγκέντρωσε 7.469.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]