Αθλητισμός

Σωτηρία στο… «παρά μηδέν» γιά τον Ηρακλή Αργυρούπολης

Ο Ηρακλής Αργυρούπολης του Αλέξανδρου Φωτιάδη και του Πασχάλη Παπάκη έπαιξε για δύο αποτελέσματα στον «επίλογο» των αγώνων διαβάθμισης για την παραμονή («πλαίυ άουτ»).

Κατέκτησε το μάξιμουμ και με το εμφατικό 3-0 πέτυχε θρίαμβο επιβίωσης, με τα εύστοχα πλασέ στο 32΄του Δημήτρη Ξοπλίδη, στο 55΄του Γιούρι Ροσούπκο, στο 77΄και του Αλέξανδρου Φωτιάδη. Προηγήθηκε κάθετο δοκάρι και άουτ στο 30΄, σε εκτέλεση πέναλτυ του Πασχάλη Παπάκη.

Αξιέπαινη η Δόξα Γερακαριού του Θεοχάρη Παπαδόπουλου, στις χρονιές παρουσίας στην ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς. Ήταν μία ομάδα φιλότιμη και νοικοκυρεμένη, με μπροστάρηδες τα δύο αδέρφια, τον πρόεδρο Ανδρέα και τον γενικό γραμματέα Μάκη Παπαδόπουλο.

Στο 90΄αποβλήθηκε ο Ακεψιμάς Αβραμίδης των ηττημένων.

Διαιτήτευσε ο Τάσος Ασβεστόπουλος.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΓΕΡΑΚΑΡΙΟΥ: Επταμηνιτάκης, Ορφανίδης, Απατσίδης, Πίτσιος, Μήτσας, Παπαδόπουλος, Κούρογλου (71΄ Λαζαρίδης), Μουρατίδης, Καραφώτης (60΄ Τσορακίδης), Τζιμάνης (54΄ Παπανικολάου), Αβραμίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ξανδινίδης, Ροσούπκο (90΄ Κυριάκο), Τορνικίδης (90΄ Σιδηρόπουλος), Ευθυμιάδης, Στρατέλης, Ξοπλίδης, Αρναουτίδης (74΄ Μιχαηλίδης), Χειμωνίδης, Φωτιάδης (80΄ Παναγιώτ), Παπάκης, Παπαδόπουλος (78΄ Βασιλειάδης).

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]